Я мрiяла про Африку

Я мрiяла про Африку (I Dreamed Of Africa / Я мечтала об Африке). США, 2000. Режисер Х’ю Хадсон. У ролях: Кiм Бесiнгер, Венсан Перес, Eва Марiя Сейнт, Лаям Ейкiн, Гарретт Строммен.

ENTER-фiльм, п’ятниця 26 серпня, 20.30

Фiльм лауреата “Оскара” Х’ю Хадсона e екранiзацieю автобiографiчноi книги Кукi Галлманн. Приiхавши разом з сином та новим чоловiком на ранчо у Кенiю, Галлманн зiткнулась не лише з приголомшливою екзотикою, а й з численними небезпеками та повсякденними проблемами африканського життя. Ця стрiчка стала першою появою на екранi Кiм Бесiнгер з часу нагородження ii “Оскаром” за роль другого плану у “Таeмницях Лос-Анджелесу”. Зiрку, яка три роки вiдмовлялась вiд спокусливих пропозицiй продюсерiв, привабила можливiсть створити цiкавий образ у новiй роботi Хадсона. Однак доброi гри актриси та чудових зйомок екзотичноi природи виявилось замало для глядацького успiху досить стандартного бiографiчного фiльму. Затягнена та сентиментальна стрiчка зацiкавила лише найбiльших шанувальникiв мелодрам та прихильникiв Бесiнгер. Картина не змогла конкурувати з хiтами лiтнього кiносезону i швидко зiйшла з екранiв.

Я мрiяла про Африку (I Dreamed Of Africa / Я мечтала об Африке). США, 2000. Режисер Х’ю Хадсон. У ролях: Кiм Бесiнгер, Венсан Перес, Eва Марiя Сейнт, Лаям Ейкiн, Гарретт Строммен.

ENTER-фiльм, п’ятниця 26 серпня, 20.30

Фiльм лауреата “Оскара” Х’ю Хадсона e екранiзацieю автобiографiчноi книги Кукi Галлманн. Приiхавши разом з сином та новим чоловiком на ранчо у Кенiю, Галлманн зiткнулась не лише з приголомшливою екзотикою, а й з численними небезпеками та повсякденними проблемами африканського життя.

Ця стрiчка стала першою появою на екранi Кiм Бесiнгер з часу нагородження ii “Оскаром” за роль другого плану у “Таeмницях Лос-Анджелесу”. Зiрку, яка три роки вiдмовлялась вiд спокусливих пропозицiй продюсерiв, привабила можливiсть створити цiкавий образ у новiй роботi Хадсона. Однак доброi гри актриси та чудових зйомок екзотичноi природи виявилось замало для глядацького успiху досить стандартного бiографiчного фiльму. Затягнена та сентиментальна стрiчка зацiкавила лише найбiльших шанувальникiв мелодрам та прихильникiв Бесiнгер. Картина не змогла конкурувати з хiтами лiтнього кiносезону i швидко зiйшла з екранiв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *