З Новим Роком!

Команда КiноБлогу вiтаe всiх читачiв з Новим 2006-им роком i бажаe побiльше приeмних кiногодин!

Як i заведено, пiдiб’eмо пiдсумки року, що минув.

Команда КiноБлогу вiтаe всiх читачiв з Новим 2006-им роком i бажаe побiльше приeмних кiногодин!

Як i заведено, пiдiб’eмо пiдсумки року, що минув.

По-перше, ми з’явилися, i з моменту появи вiдвiдувачi мали (i далi мають) можливiсть ознайомитись iз понад 400-ами статтями.

По-друге, окрiм тих друзiв, що були i ранiше, в нас з’явилося багато нових. Дозвольте не перелiчувати всiх по iменi, бо просто не хочу когось пропустити. Дякуeмо Вам особисто за те, що допомагаeте робити цей сайт. Ми ж зi своei сторони будемо i надалi намагатися бути лоцманом в кiноокеанi.

На противагу [офiцiйному топ-чарту фiльмiв->year-2005] ми склали свiй список фiльмiв, якi привернули найбiльшу увагу, на основi оцiнок-зiрочок, якi e пiд кожною статтею-рецензieю.
Найбiльшу увагу привернула [вiйськова драма Дев’ята рота->devataya-rota]. Окрiм того, що росiйський блокбастер отримав високi оцiнки, один з читатiв провiв детальний розбiр польотiв творчоi думки Бондарчука-молодшого. Повчально!
У випадку [фантастичного бойовика Дум->doom] гарячi суперечки з приводу художньоi вартостi фiльму вилилися в [окрему рецензiю читача-геймера->doom-gamer]. Так тримати, Ярославе!
Привернули увагу також трохи eвропейськi [футбольна стрiчка Гол->goal-2] та [бойовик Тринадцятий район->13-rayon]. Якщо в першому випадку перемогла любов до спорту, то популярнiсть французького фiльму пояснюeться широкою доступнiстю фiльму в "пiратському прокатi" задовго до його офiцiйного виходу. Редакцiя КiноБлогу ПОПЕРЕДЖАE: перегляд "екранок" та неякiсних пiратських копiй на маленькому монiторi може серйозно зашкодити вашому настрою та назавжди зiпсувати враження вiд стрiчки. Дивiться фiльми в кiнотеатрах!

Нагороди читацьких симпатiй отримують також [анти-трансильванський Ван Хельсiнг->van-helsing] та [пластилиновi Уоллес, Громiт та кролiк-перевертень->wallace-and-gromit-curse-were-rabbit]. Хай перший кине в мене камiнь той, хто не любить казки!

На пропозицiю в рiк Полум’яного Пса КiноБлогу перейти вiд кiноманii до кiнологii ми вiдповiдаeмо компромiсом i будемо продовжувати безкомпромiсно облаювати трудiвникiв синього екрану i вiшати на них всiх собак.

Не сподiваeмося, що хтось буде читати цю статтю в новорiчну нiч, але якщо такi знайдуться, обов’язково залишiть коментарi пiд статтею – окрiм почесного звання Найвiдданiший читач, гарантовано подарунок вiд КiноБлогу!

Хай щастить незважаючи на всiх собак!

2 коментаря для “З Новим Роком!”

  1. Олексiй, Вадiм i вся команда КiноБлогу.

    Вiтаю вiд iменi Медiаклубу з Новим Роком та Рiздвом.
    Нехай новий рiк буде для вас не менш плiдним i значно цiкавiшим.

    Веселих свят!
    Медiаклуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *