Березневі коти

Березневі коти (Tomсats / Мартовские коты). США, 2001. Режисер Г. Пуарьє. У ролях: Джеррі О’Коннелл, Шеннон Елізабет, Джейк Бізі.

1+1, п’ятниця 19 травня, 22.20

Коли семеро друзів жартома побились об заклад: той, хто з них одружиться останнім, отримає пачку грошей, яку вони зібрали разом. Ці гроші хлопці вклали так вдало, що згодом вона перетворилась на солідну суму. І зараз вона понад усе потрібна одному з них. Його єдина перешкода – інший неодружений друг… Типова туалетна комедія з повним набором самі знаєте яких жартів і не найкращими та не найпопулярнішими акторами.

Березневі коти (Tomсats / Мартовские коты). США, 2001. Режисер Грегорі Пуарьє. У ролях: Джеррі О’Коннелл, [Шеннон Елізабет->shannon-elizabeth], Джейк Бізі.

1+1, п’ятниця 19 травня, 22.20

Колись семеро друзів жартома побились об заклад: той, хто з них одружиться останнім, отримає пачку грошей, яку вони зібрали разом. Ці гроші хлопці вклали так вдало, що згодом вона перетворилась на солідну суму. І зараз вона понад усе потрібна одному з них. Його єдина перешкода – інший неодружений друг… Типова туалетна комедія з повним набором самі знаєте яких жартів і не найкращими та не найпопулярнішими акторами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *