Холостяцька вечірка

Холостяцька вечірка (Bachelor Party / Холостяцкая вечеринка). США, 1984. Режисер Ніл Ізраел. У ролях: Том Хенкс, Тоуні Кітаєн, Едріан Змед, Джордж Гріззард, Барбара Стюарт, Вільям Теппер, Майкл Дудікофф.

Новий канал, п’ятниця 26 вересня, 00.45

Напередодні весілля приятелі нареченого (Хенкс) влаштовують йому холостяцьку вечірку, яка поступово перетворюється в оргію. Суперник нареченого використовує усі можливості, щоб відбити у нього дівчину… Ось з чого починались “Американські пироги”. Колись це кіно критикували за поганий смак, але у порівнянні з сучасними опусами воно може здатись майже невинним.

Холостяцька вечірка (Bachelor Party / Холостяцкая вечеринка). США, 1984. Режисер Ніл Ізраел. У ролях:[ Том Хенкс->tom-hanks], Тоуні Кітаєн, Едріан Змед, Джордж Гріззард, Барбара Стюарт, Вільям Теппер, Майкл Дудікофф.

Новий канал, п’ятниця 26 вересня, 00.45

Напередодні весілля приятелі нареченого (Хенкс) влаштовують йому холостяцьку вечірку, яка поступово перетворюється на оргію. Суперник нареченого використовує усі можливості, щоб відбити у нього дівчину… Ось з чого починались [“Американські пироги”->american-pie]. Колись це кіно критикували за поганий смак, але у порівнянні з сучасними опусами воно може здатись майже невинним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *