Наречена, що втекла

Наречена, що втекла (Runaway Bride / Сбежавшая невеста). США, 1999. Режисер Гаррі Маршалл. У ролях: Річард Гір, Джулія Робертс, Джоан К’юсак, Гектор Елізондо, Ріта Вілсон.

Новий канал, субота 27 травня, 21.05

Айк Грехем (Гір) написав статтю про дівчину, яка втікає з-під вінця. Після вкрай негативної реакції писаку звільнили. Айк змушений зробити хід у відповідь: він приїздить до міста, де живе героїня його статті, і починає розслідування… Класичний зоряний дует Робертс-Гір, сюжет, від якого відмовились десяток постановників, більше 100 млн. доларів в прокаті США… Чому ж найбільш живими здаються “другорядні” персонажі у виконанні Елізондо, Вілсон та (особливо) К’юсак?

Наречена, що втекла (Runaway Bride / Сбежавшая невеста). США, 1999. Режисер Гаррі Маршалл. У ролях: [Річард Гір->richard-gere], [Джулія Робертс->julia-roberts], Джоан К’юсак, Гектор Елізондо, Ріта Вілсон.

Новий канал, субота 27 травня, 21.05

Айк Грехем (Гір) написав статтю про дівчину, яка втікає з-під вінця. Після вкрай негативної реакції писаку звільнили. Айк змушений зробити хід у відповідь: він приїздить до міста, де живе героїня його статті, і починає розслідування…  Класичний зоряний дует Робертс-Гір, сюжет, від якого відмовились десяток постановників, більше 100 млн. доларів в прокаті США… Чому ж найбільш живими здаються “другорядні” персонажі у виконанні Елізондо, Вілсон та (особливо) К’юсак?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *