Бий в кістку

Бий в кістку (Play It to the Bone / Бей в кость). США, 1999. Режисер Рон Шелтон. У ролях: Антоніо Бандерас, Вуді Харрелсон, Лоліта Давидович, Люсі Ліу, Том Сайзмор.

К1, вівторок 20 червня, 00.05

Двоє друзів-боксерів (Бандерас і Харрелсон) мріють змінити своє життя. Вони вирушають на бій, в якому їм дали шанс показати себе. Протягом довгого шляху стосунки між ними перетворюються на смертельну ворожнечу, і вони виплескують свою лють на рингу… Чергова стрічка досвідчена режисера спортивних стрічок Шелтона пропонує суміш мелодраматичних і комічних епізодів і тріумфальний фінал. Враховуючи міцну акторську підтримку, це цілком можна дивитись.

Бий в кістку (Play It to the Bone / Бей в кость). США, 1999. Режисер Рон Шелтон. У ролях: [Антоніо Бандерас->anthonio-banderas], [Вуді Харрелсон->woody-harrelson], Лоліта Давидович, [Люсі Ліу->lucy-liu], Том Сайзмор.

К1, вівторок 20 червня, 00.05

Двоє друзів-боксерів (Бандерас і Харрелсон) мріють змінити своє життя. Вони вирушають на бій, в якому їм дали шанс показати себе. Протягом довгого шляху стосунки між ними перетворюються на смертельну ворожнечу, і вони виплескують свою лють на рингу… Чергова робота досвідченого режисера спортивних стрічок Шелтона пропонує суміш мелодраматичних і комічних епізодів і тріумфальний фінал. Враховуючи міцну акторську підтримку, це цілком можна дивитись.

1 коментар для “Бий в кістку”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *