Остін Паверс: Шпигун, який мене спокусив

Остін Паверс: Шпигун, який мене спокусив (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me / Остин Пауэрс: Шпион, который меня соблазнил). США, 1999. Режисер Джей Роач. У ролях: Майк Маєрс, Хізер Грем, Майкл Йорк, Елізабет Херлі.

ICTV, п’ятниця 7 липня, 19.25

Суперлиходій доктор Зло нарешті виявляє слабке місце свого заклятого ворога Остіна Паверса. Він краде у суперагента його “моджо”, тобто сексуальну силу, і тікає з нею в минуле. Остін змушений переслідувати його разом з чарівною колегою… Слід визнати: Маєрс з усіх сил намагається і свою вигадливість (у плані пародіювання “бондіани” – спосіб ліквідації з сюжету попередньої “бондівської дівчини” досить оригінальний), і акторську майстерність, намагаючись грати якомога більше різних ролей. Але абстрагуватись від примітивізму його гумору все одно зможуть далеко не всі.

Остін Паверс: Шпигун, який мене спокусив (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me / Остин Пауэрс: Шпион, который меня соблазнил). США, 1999. Режисер Джей Роач. У ролях: [Майк Маєрс->mike-myers], [Хізер Грем->heather-gram], Майкл Йорк, Елізабет Херлі.

ICTV, п’ятниця 7 липня, 19.25

Суперлиходій доктор Зло нарешті виявляє слабке місце свого заклятого ворога Остіна Паверса. Він краде у суперагента його “моджо”, тобто сексуальну силу, і тікає з нею в минуле. Остін змушений переслідувати його разом з чарівною колегою… Слід визнати: Маєрс з усіх сил намагається довести і свою вигадливість (у плані пародіювання “бондіани” – спосіб ліквідації з сюжету попередньої “бондівської дівчини” досить оригінальний), і акторську майстерність, граючи якомога більше різних ролей. Але абстрагуватись від примітивізму його гумору все одно зможуть далеко не всі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *