Людина без обличчя

Людина без обличчя (The Man Without a Face / Человек без лица). США, 1993. Режисер Мел Гібсон. У ролях: Мел Гібсон, Нік Стал, Маргарет Віттон, Фей Мастерсон, Габі Хоффман, Джеффрі Льюїс.

ТРК “Україна”, вівторок 8 серпня, 21.50

Хлопчик (Стал), який мріє стати льотчиком знайомиться зі своїм сусідом (Гібсон), загадковим чоловіком зі спотвореним обличчям, і стає його найкращим другом… Нуднувата мелодрама, яка була режисерським дебютом Гібсона, не принесла йому таких лаврів, як “Хоробре серце” та “Страсті Христові”.

Людина без обличчя (The Man Without a Face / Человек без лица). США, 1993. Режисер [Мел Гібсон->mel-gibson]. У ролях: Мел Гібсон, Нік Стал, Маргарет Віттон, Фей Мастерсон, Габі Хоффман, Джеффрі Льюїс.

ТРК “Україна”, вівторок 8 серпня, 21.50

Хлопчик (Стал), який мріє стати льотчиком, знайомиться зі своїм сусідом (Гібсон), загадковим чоловіком зі спотвореним обличчям, і стає його найкращим другом… Нуднувата мелодрама, яка була режисерським дебютом Гібсона, не принесла йому таких лаврів, як [“Хоробре серце”->brave-heart] та [“Страсті Христові”->passion-of-the-christ].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *