Таксі-4

Таксі-4 (Taxi 4 / Такси-4). Пригодницька комедія. Франція, 2007. Режисер Жерар Кравчик. У ролях: Семі Насері, Фредерік Д’єфенталь, Бернар Фарсі, Емма Шеберг.

Даніель так само носиться по вулицях Марселя, лякаючи пасажирів і перехожих, а Емільєну так само потрібна його допомога, щоб упіймати чергову банду – цього разу це російські мафіозі, які намагаються купити марсельський “Олімпік”.

Продюсером фільму, як і його трьох перших частин, виступив Люк Бессон. Місце «Пежо-406», на якому ганяв герой у перших трьох картинах, зайняла 407-а модель. У порівнянні зі своєю попередницею нова машина виглядає значно агресивнішою і більш стильною. Зйомки фільму почалися у червні минулого року, і загримований автомобіль відразу потрапив в об’єктиви фотографів. В усьому іншому картина нічим не відрізняється від своїх попередників.

1 коментар для “Таксі-4”

  1. Незнаю звідки автор взяв, що в фільмі полюють на російського мафіозі, бо цього разу ловили бельгійця 🙂
    4 таксі не є краще за 3, а отже гірше і за перше з другим, автори себе вичерпали і кіно доволі нудне. Гумор став ще тупіший, а те що радувало в перших двох серіях, тобто, швидка їзда на Таксі, цього разу майже не показана.
    Якщо вам не шкода свого часу то можете подивитись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *