Американське весілля

Американське весілля (American Wedding / Американская свадьба). США, 2003. Режисер Джессі Ділан. У ролях: [Джейсон Біггз->jason-biggs], Елісон Ханніган, [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], Томас Іан Ніколас, Едді Кей Томас.

Новий канал, неділя 29 квітня, 20.10

Джим (Біггз) наважується змінити власне життя і одружитися зі своєю давньою подругою, флейтисткою Мішель (Ханніган). Вірні друзі Джима, Кевін та Фінч, готові в усьому допомагати йому. Залишається тільки одна проблема – невгамовний Стів Стіфлер (Скотт).

«На «Весіллі» можна досхочу посміятися, однак при цьому картина вийшла зворушливою та сентиментальною», – вважає досвідчений комік Юджин Леві, виконавець ролі батька Джима. Ці слова дуже точно характеризують «пироговий» серіал: якими б грубими не були у ньому жарти, його автори не переступають межу політкоректності, – мовляв, юнаки перебісяться і стануть звичайними сім’янинами, як Джим у «Весіллі». Завдяки цьому сумнівні дотепи та поганий смак Вейтців не відлякують у США навіть глядачів старшого покоління.

В «Американському весіллі» Вейтцам вдалося зібрати майже усіх виконавців чоловічих ролей з попередніх стрічок, але акторки, які прославилися завдяки двом першим «Пирогам» ([Шеннон Елізабет->shannon-elizabeth], [Міна Суварі->mena-suvary] і [Тара Рейд->tara-reid]), віддали перевагу іншим проектам. Подейкували, що у фільмі зніматиметься Х’ю Грант, який потоваришував з Вейтцами на зйомках комедії «Мій хлопчик», проте це були тільки чутки. Режисером «Весілля» став кліпмейкер Джессі Ділан, син Боба Ділана. Зйомки картини почалися 11 січня 2003 р. у Лос-Анджелесі, а закінчилися наприкінці березня того ж року. У США стрічка не повторила успіх [«Американського пирога-2»->american-pie-2] (147 млн. доларів), однак все ж таки перетнула стомільйонний рубіж. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *