Бугімен

Бугімен (Boogeyman / Бугимен). США, 2005. Режисер Стівен Кей. У ролях: Баррі Вотсон, Емілі Дешанель, Люсі Лоулесс, Філіп Гордон, Скай Маккоул Бартусьяк.

ТРК “Україна”, субота 1 вересня, 21.40

Бугімен – страшилка, якою лякають американських дітей. Почувши в дитинстві розповіді про цього персонажа, головний герой фільму не міг заснути, але справжній жах почався, коли його батька, який запевняв, що все це вигадки, викрав Бугімен…

Перший витвір нової продюсерської компанії Сема Реймі («Зловісні мерці», «Людина пітьми») значно поступається роботам цього режисера, однак це непоганий зразок фільму жахів, з напруженою, зловісною атмосферою і багатьма моторошними сценами. Сценарій картини написали дебютанти Стайлз Вайт та Даррен Лемке. Постановником спочатку мав стати Мехді Норовзіан, проте потім його замінив Стівен Кей («Прибрати Картера»). Бюджет стрічки склав 20 млн. доларів. Ближче до фіналу жах починає розвіюватись, а після того, як монстр показує своє обличчя, і зовсім зникає, але це не завадило фільму зібрати у прокаті США понад 41 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *