Глянець

Глянець (Глянец) Драма / комедія. Росія, 2007. Режисер Андрій Кончаловський. У ролях: Юлія Висоцька, Ольга Арнтгольц, Тетяна Арнтгольц, Олексій Грішин, Олександр Домогаров, Михайло Полицеймако, Ірина Розанова, Олексій Серебряков, Єфим Шифрін.

Галя Соколова живе в Ростові-на-Дону і працює на фабриці. Життя зірок у столиці і за кордоном здається їй казкою, але вона вирішує сама випробувати свої сили, їде в Москву і, як не дивно, досягає успіху…

glyanec

Кончаловський кілька років жив цим проектом: вигадував історію і персонажів, слухав розповіді своєї дружини Юлії Висоцької про її дитинство (деякі з них частково увійшли у фільм), потім писав сценарій. Очевидці стверджують, що на знімальному майданчику ніяких проявів сімейності не спостерігалось: режисер дуже вимогливо ставився до гри дружини, якій спеціально прийшлося набрати кілька зайвих кілограмів.

Зйомки фільму, які коштували 3 млн. доларів, почались 5 червня у Чорногорії. Провівши там чотири дні, група повернулась в Москву, де пройшли основні зйомки. 15 червня відбулась презентація стрічки у московському павільйоні “Теледом”, під час якого зняли сцену показу скандальної колекції Марка Шифера. Кілька епізодів зняли у Підмосков’ї і Ростові-на-Дону. Зйомочний період закінчився на початку зими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *