Секрет Робінсонів

Тема сім’ї завжди була головною для творчих колективів студії Діснея, і не дивно, що в усі часи саме ній була присвячена більшість витворів кінокомпанії. Не так давно ми бачили у дії “суперсімейку”, а зараз маємо можливість познайомитись з родиною з майбутнього.

Продовжити читання “Секрет Робінсонів”

Важкі гроші

Важкі гроші (Hard Cash / Тяжелые деньги). США, 2001. Режисер Пітер Антонієвич. У ролях: [Крістіан Слейтер->christian-slater], [Вел Кілмер->val-kilmer], Деріл Ханна, Балтазар Гетті, Верн Троєр, Бокім Вудбайн, Сара Даунінг, Род Роуланд, Вільям Форсайт, Холлістон Колеман, Вінсент Лареска.

К1, п’ятниця 30 березня, 21.00

Томас Тейлор (Слейтер) був спритним злодієм, але і він потрапив до в’язниці, рятуючи своїх спільників. Опинившись на волі, герой пішов на нову справу, викрав майже два мільйони доларів, однак впіймався на гачок до корумпованого агента ФБР Корнелла (Кілмер), який примусив Тейлора спланувати і здійснити ще одне зухвале пограбування…

Продовжити читання “Важкі гроші”

Тім Аллен

Тім Аллен (Tim Allen / Тим Аллен) народився 13 червня 1953 р. у Денвері (штат Колорадо). Здогадатись, що він стане коміком, можна було ще в його дитячі роки: очевидці згадують, що у хлопця було чудове почуття гумору, яке компенсувало недостатньо накачану мускулатуру та відсутність крутих друзів. Коли Тім не міг впоратись з кривдниками звичайним способом, він зрізав їх своїми жартами. В подальшому почуття гумору неодноразово ставало йому в нагоді: наприклад, Тім, який тяжко переживав загибель свого батька Джеральда Діка в автомобільній катастрофі, навчився віджартовуватись, коли дорослі лізли зі співчутливими допитами та порадами.

Продовжити читання “Тім Аллен”

Рей Ліотта

У жилах Рея Ліотти (Ray Liotta / Рэй Лиотта) тече італійська, іспанська і шотландська кров. Його батьки були власниками крамниці у Нью-Джерсі, де торгували різними старими речами. В дитинстві Рей не мав жодних конкретних планів на майбутнє: “Я грав у футбол надворі і мені здавалося, що це триватиме вічно”. Під час занять в університеті в Маямі він зацікавився театром і нарешті обрав свій життєвий шлях.

Продовжити читання “Рей Ліотта”

300 спартанців

Навіть якщо не вважати це кіно новим кроком у жанрі історичних блокбастерів (який після вражаючого старту на початку століття почав втрачати оберти через брак мистецької фантазії), не можна не визнати, що це принаймні свіжий погляд і свіжий подих.

Продовжити читання “300 спартанців”

Секрет Робінсонів

Секрет Робінсонів (Meet the Robinsons / В гости к Робинсонам). Анімація / фантастика. США, 2007. Режисер Стівен Дж. Андерсон. Ролі озвучують: [Том Селлек->tom-sellec], Лорі Меткалф, [Анжела Бассетт->anjela-bussett], Ніколь Салліван, Гарланд Вільямс, Адам Вест, Том Кенні, Джордан Фрай.

Десятирічний Льюїс росте без батьків і мріє знайти сім’ю. Одного дня на шкільній виставці він знайомиться зі своїм ровесником Вілбуром, який прилетів з майбутнього. Вирушивши разом з ним, Льюїс бачить дивовижний світ і знайомиться з не менш чудернацькою сімейкою Робінсонів…

Черговий комп’ютерний анімаційний фільм студії Діснея знято за книжкою Вільяма Джонсона “Один день з Вілбуром Робінсоном”. Сценарій написали Джон Бернстайн та Майкл Бохнер. Робота над стрічкою почалась у червні 2004 р.