Телефонна будка

Телефонна будка (Phone Booth / Телефонная будка). США, 2003. Режисер [Джоел Шумахер->joel-shumacher]. У ролях: [Колін Фаррелл->colin-farrell], Форест Вітекер, [Рада Мітчелл->rada-mitchell], [Кеті Холмс->catie-holms], Кіфер Сазерленд, Річард Т. Джонс, Кіт Ноббс, Джеймс Макдональд, Джош Пейс, Пола Джей Паркер, Еріан Еш.

ICTV, неділя 6 травня, 19.40

Нью-йоркський рекламний агент Стюарт Шепард (Фаррелл) зайшов у телефонну будку, щоб подзвонити до коханки, і в ту ж мить опинився на прицілі у божевільного снайпера. Загадковий вбивця не тільки знає про усі гріхи Стюарта, а й намагається примусити його каятися перед людьми, що зібрались на місці подій…

Продовжити читання “Телефонна будка”

Людина-павук-3

Цьогорічний літній кіносезон, напевно, залишиться в голлівудській історії «сезоном третіх серій». Таке вже траплялося – у 1995 р., коли за симпатії глядачів билися [«Міцний горішок-3»->die-hard-3] і [«Бетмен назавжди»->batman-forever], але то були квіточки. Цього літа для нас підготували триквелів набагато більше – [«Людина-павук-3»->spider-man-3], [«Шрек-3»->shrek-3], [«Пірати Карибського моря-3»->pirates-of-the-caribbean-3], [«Година пік-3»->rush-hour-3] і це ще, напевно, не все. Не те щоб треті серії завжди були значно гіршими за попередні (і вони майже завжди кращі за четверті серії!), але подібна практика красномовно каже сама за себе.

Продовжити читання “Людина-павук-3”

Пророк

Кумедно, але до теми «дежа вю» ця стрічка набагато ближча, ніж однойменний фільм минулого року. Тут дежа вю стає своєрідним художнім, сюжетним і технічним прийомом, на якому будується вся картина.

Продовжити читання “Пророк”

Параноя

Параноя (Disturbia / Паранойя). Трилер. США, 2007. Режисер Ді Джей Карузо. У ролях: Шиа Ле Боуф, Дейвід Морз, [Керрі-Енн Мосс->carry-ann-moss], Метт Крейвен, Сара Ромер, Чарлз Керролл.

Кайл – юнак з нелегкою долею. Він досі не оговтався від смерті батька, мати змушена працювати день і ніч, щоб прогодувати себе і сина. Потрапивши під домашній арешт, Кайл змушений проводити дні, спостерігаючи за сусідами. Він підозрює, що один із сусідів – серійний вбивця.

Продовжити читання “Параноя”

Бетмен назавжди

Бетмен назавжди (Batman Forever / Бэтмен навсегда). США, 1995. Режисер [Джоел Шумахер->joel-shumacher]. У ролях: [Вел Кілмер->val-kilmer], [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], [Джим Керрі->jim-carrey], [Ніколь Кідман->nicole-kidman], [Кріс О’Доннелл->chris-odonnell], Майкл Гуф, Пет Хінгл.

ICTV, середа 2 травня, 19.05

У Бетмена (Кілмер) з’являється два нових ворога. Перший – психопат Дволикий (Джонс), колишній прокурор, який ненавидить героя за те, що той не врятував його обличчя від кислоти. Другий – звільнений Брюсом Вейном винахідник Едвард Нігма, який вирішив стати лиходієм Ріддлером (Керрі).

Продовжити читання “Бетмен назавжди”

Бетмен повертається

Бетмен повертається (Batman Returns / Бэтмен возвращается). США, 1992. Режисер [Тім Бертон->tim-burton]. У ролях: [Майкл Кітон->michael-kiton], [Денні Де Віто->danny-de-vito], [Мішель Пфайффер->michelle-pfeiffer], [Крістофер Вокен->christopher-walken], Майкл Гуф, Пет Хінгл.

ICTV, вівторок 1 травня, 19.05

Місто Готем тероризує новий лиходій – жахливий мутант Пінгвін (Де Віто). Бетмену (Кітон) доводиться мати справу не тільки з ним, але й з загадковою і чарівною Жінкою-Кішкою (Пфайффер).

Продовжити читання “Бетмен повертається”

Бетмен

Бетмен (Batman / Бэтмен). США, 1989. Режисер [Тім Бертон->tim-burton]. У ролях: [Джек Ніколсон->jack-nicholson], [Майкл Кітон->michael-kiton], [Кім Бесінгер->kim-basinger], [Джек Пеланс->jack-palance], Роберт Вул, Біллі Ді Вільямс, Пет Хінгл.

ICTV, понеділок 30 квітня, 19.05

Мільйонер Брюс Вейн (Кітон), який в дитинстві став сиротою після нападу грабіжника, вночі одягає костюм кажана і стає таємничим борцем з кримінальним світом – Бетменом. Його головний противник – гангстер Джек Непієр, який після падіння у кислоту перетворився на божевільного лиходія Джокера (Ніколсон).

Продовжити читання “Бетмен”