Хамелеон

Хамелеон (Le Placard / Хамелеон). Франція, 2001. Режисер Франсіс Вебер. У ролях: Даніель Отей, Жерар Депардьє, Тьєррі Лермітт, Мішель Лярок, Жан Рошфор, Мішель Омон.

НТН, неділя 13 травня, 14.55

Скромний бухгалтер Франсуа Піньйон дізнається, що його збираються звільнити з фабрики гумових виробів, де він працював багато років. Сусід на ім’я Белон пропонує бідоласі видати себе за гомосексуаліста. Побоюючись звинувачень у політичній некоректності, керівництво підприємства відразу вирішує підвищити Піньйона…

Продовжити читання “Хамелеон”

Шрек

Шрек (Shrek / Шрек). США, 2001. Режисери Ендрю Адамсон та Віккі Дженсон. Ролі озвучують: [Майк Маєрс->mike-myers], [Едді Мерфі->eddie-murphy], [Камерон Діас->cameron-dias], Джон Літгоу, Венсан Кассель.

ICTV, субота 12 травня, 20.00

Виконуючи наказ злого лорда Фаркуарда, зелений монстр на ім’я Шрек та нахабний і балакучий віслюк вирушають до похмурого замку, щоб перемогти велетенського дракона і врятувати чарівну принцесу, з якою захотів одружитися підлий правитель…

Продовжити читання “Шрек”

Передчуття

Передчуття (Premonition / Предчувствие). Містичний трилер / мелодрама. США, 2007. Режисер Меннан Япо. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], Джуліан Макмехон, Кейт Нелліган, Ніа Лонг, Ембер Валетта, Петер Стормаре.

Якось увечері домогосподарку охоплює Лінда Херсон (Баллок) тривожне передчуття. Підійшовши до телефону, вона чує, що її чоловік (Макмехон) помер. Однак наступного ранку виявляється, що чоловік, якого оплакує Лінда, живий і здоровий. Що це – злий жарт чи передчуття, яке збудеться?

Продовжити читання “Передчуття”

Три королі

Три королі (Three Kings / Три короля). США, 1999. Режисер Дейвід О. Рассел. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Марк Валберг->mark-walberg], [Айс К’юб->ice-qb], Спайк Джонзі.

Новий канал, четвер 10 травня, 22.10

Четверо солдатів американської армії вирушають на пошуки золота, вкраденого армією Саддама Хусейна під час війни у Персидській затоці. Спочатку вони хочуть залишити скарб собі, але потім змінюють переконання… Спроба створити бойовик на актуальну в той час тему – недостатньо розумна, щоб бути сучасним “Добрим, поганим, злим”, і занадто розважальна, щоб зазіхати на лаври скільки-небудь серйозного витвору. Отже – лише черговий комерційний продукт, до того ж недостатньо прибутковий, щоб зробити суперзірок з Клуні та Валберга (це зробив наступного року [“Ідеальний шторм”->perfect-storm]).

Джастін Тімберлейк

Джастіну Тімберлейку (Justin Timberlake / Джастин Тимберлейк), який виріс у Мемфісі (штат Теннессі) і в Орландо (штат Флорида), вдалося уникнути багатьох типових помилок юності, оскільки він рано зайнявся своєю кар’єрою. Вже в 11 років він з’явився в шоу “У пошуках зірки”. У цьому конкурсі юний Джастін програв, але його мрія стати співаком все ж таки здійснилась. Переїхавши разом з сім’єю до Флориди, він став учасником телепрограми “Клуб Міккі Мауса”, де, крім нього, знімались майбутні зірки Раян Гослінг, Кері Рассел, Крістіна Агілера, Брітні Спірс та Джей Сі Часес.

Продовжити читання “Джастін Тімберлейк”

Тофер Грейс

Тофер Грейс (Topher Grace / Тофер Грейс) народився 19 липня 1978 р. у Нью-Йорку, а виріс у штаті Коннектикут. У старших класах зацікавився лицедійством і зіграв у шкільних постановках мюзиклів «Йосиф та його чудовий різнокольоровий одяг» і «Пірати з Пензанса». Під час навчання у школі Тофер випробував себе і в режисурі: він створив любительський пригодницький фільм, в якому знялись його однокласники.

Продовжити читання “Тофер Грейс”

Норбіт

Норбіт (Norbit / Норбит). Комедія. США, 2007. Режисер Браян Роббінс. У ролях: [Едді Мерфі->eddie-murphy], [Тенді Ньютон->tandy-newton], [К’юба Гудінг-мол.->cuba-guding-jr], Едді Гріффін, Террі Крюз.

Долі Норбіта не позаздриш. Темношкірий сирота, знайдений на порозі китайського закладу, виріс сором’язливим і нерішучим. Тепер йому загрожує перспектива одружитися з жахливою жінкою на ім’я Распутія – і це тоді, коли у місто повертається чарівна Кейт, подруга його юності.

Продовжити читання “Норбіт”