Міцний горішок-4

Міцний горішок-4 (Live Free Or Die Hard / Крепкий орешек-4). Бойовик. США, 2007. Режисер Лен Вайсмен. У ролях: [Брюс Вілліс->bruce-willis], Тімоті Оліфант, Джеффрі Райт, Мері Елізабет Вінстед.

Поліцейський Джон Макклейн (Вілліс) знову береться за зброю, щоб зупинити чергову банду терористів.

Продовжити читання “Міцний горішок-4”

Еван Всемогутній

Незрозуміло, навіщо було знімати це кіно за настільки куцою сюжетною ідеєю. І ще більш незрозуміло, навіщо було рекламувати його як комедію.

Продовжити читання “Еван Всемогутній”

Планета жаху

Планета жаху (Planet Terror / Планета страха). США, 2007. Режисер Роберт Родрігес. У ролях: [Роуз Макгавен->rose-mcgowen], Фредді Родрігес, Джош Бролін, Марлі Шелтон, Майкл Бін, Квентін Тарантіно.

Черрі (Макгавен) працює у маленькому техаському містечку танцівницею. Разом з другом вона стає жертвою нападу зомбі, які відкушують дівчині ногу. На місті кінцівки Черрі в лікарні прикріплюють автомат…

Продовжити читання “Планета жаху”

Червоний скорпіон

Червоний скорпіон (Red Scorpion / Красный скорпион). США, 1988. Режисер Джозеф Зіто. У ролях: [Дольф Лундгрен->dolph-lundgren], М. Еммет Волш, Ел Вайт, Т. П. Маккенна, Брайон Джеймс.

Київ, четвер 21 червня, 21.30

Радянський суперагент (Лундгрен) отримує завдання вбити в Африці опозиційного лідера. Не важко здогадатися, що врешті-решт він виступить на боці тих, кого посланий плюндрувати… Бойовик, який свого часу був надзвичайно популярний у нас на відео, зараз виглядає досить-таки жалюгідно за всіма параметрами. Втім, може зацікавити тих, хто бажає ще раз побачити Лундгрена у ролі росіянина.

Кріс Еванс

Кріс Еванс (Chris Evans / Крис Эванс) народився 13 червня 1981 р. у Садбері (штат Массачусетс) в сім’ї дантиста і балерини. Він ріс у Бостоні і лицедійством захопився ще в дитинстві. Батьки дозволили йому під час шкільних канікул підробляти асистентом в акторському агентстві, і за три місяці Кріс чудово розібрався у специфіці проб і прослуховувань. Закінчивши екстерном останній клас школи, Еванс переїхав у Нью-Йорк, вступив до театрального інституту імені Лі Страсберга і почав грати на сцені, зокрема в постановках шекспірівських п’єс «Два веронці» та «Сон в літню ніч». Вже тоді його називали справжнім професіоналом.

Продовжити читання “Кріс Еванс”

Джессіка Альба

Джессіка Альба (Jessica Alba / Джессика Альба) народилась 28 квітня 1981 р. у місті Помона (штат Каліфорнія). В її жилах тече суміш іспанської, голландської, мексиканської та французької крові. Батько Джессіки служив у ВПС, і через це сім’ї весь час доводилось переїжджати: в Білоксі (штат Міссісіпі), потім назад в Каліфорнію, а звідти – в Дель Ріо (штат Техас). Лише коли Джессіці виповнилось дев’ять, сім’я остаточно осіла в Каліфорнії. Дівчинка мріяла стати актрисою з п’яти років, а в сім вперше знялась в рекламі. В 12 Альба почала брати уроки акторської майстерності, і вже через дев’ять місяців у неї з’явився свій агент.

Продовжити читання “Джессіка Альба”

Еван Всемогутній

Еван Всемогутній (Evan Almighty / Эван Всемогущий). Комедія. США, 2007. Режисер Том Шедіак. У ролях: [Стів Карелл->steve-carell], [Морган Фрімен->morgan-freeman], Лорен Грем, Джиммі Беннетт, Ванда Сайкс, Джон Гудмен.

Карелл знову грає телеведучого Евана Бакстера, якого у [“Брюсі Всемогутньому”->bruce-almighty] герой [Джима Керрі->jim-carrey] перетворив на посміховисько, примусивши нести в прямому ефірі всілякі нісенітниці. Еван змушений був піти з телебачення, але потім йому пощастило: він став конгресменом. Життя Бакстера різко змінюється після того, як Бог (Фрімен) доручає йому побудувати ковчег, як колись Ною: Евана починають переслідувати тварини усіх видів, у нього весь час росте борода, і політична кар’єра опиняється під загрозою.