Пригоди Джо Бруднулі

Пригоди Джо Бруднулі (Joe Dirt / Приключения Джо Грязнули). США, 2001. Режисер Денні Гордон. У ролях: Дейвід Спейд, Бріттані Денієл, Денніс Міллер, [Крістофер Вокен->christopher-walken], Кід Рок, Адам Біч, Ерік Пер Салліван, Фред Ворд, Джеймі Преслі, Браян Томпсон.

К1, неділя 8 липня, 23.15

Недоумкуватий Джо Дерт (Спейд) в дитинстві загубився і все життя мріяв знайти батьків. Він довго блукав країною, зустрічався з різними людьми, проте так і не зміг досягнути мети. Влаштувавшись прибиральником на радіостанцію, Джо розповів власну історію у популярній передачі і несподівано став найвідомішим героєм Америки…

Продовжити читання “Пригоди Джо Бруднулі”

Трансформери

Кажуть, що в житті завжди є вибір. Це не так. На перегляді “Трансформерів” у глядача вибору немає. Йому доведеться визнати, що він дивиться комедію, причому смішнішу, ніж [“Еван Всемогутній”->evan-almighty].

Продовжити читання “Трансформери”

Тихі стволи

Тихі стволи (Gun Shy / Тихие стволы). США, 2000. Режисер Ерік Блейкні. У ролях: [Лаям Нісон->liam-nison], [Сандра Баллок->sandra-bullock], Олівер Платт, Пол Бен-Віктор.

К1, четвер 5 липня, 22.00

Після провальної операції суперагент (Нісон) став панічно боязким і змушений думати про зміну професії. Виправити становище йому допоможуть чарівна медсестра (Баллок) та групова психотерапія… Нічого особливо цікавого, і у Баллок роль дуже невелика, але кілька кумедних моментів є.

Міцний горішок-4

Як не дивно, “Горішок” № 4 сприймається навіть краще за третій, який був надто схожий на “Смертельну зброю” з дуетом білий-чорний. Четверта частина теж не вбереглася від елементів “бадді-муві”, хоча цього разу це швидше схема старий-молодий, крутий-розумний – нічого оригінального, однак спрацьовує добре. І хоча дія, як і в третьому фільмі, розгортається на великій території, а не зосереджена в одному хмарочосі, автори розумно повернули деякі з елементів першої частини: головний герой знову висить у бездонних шахтах ліфтів і лазить по вентиляційних тунелях, вирубаючи одного за одним найманців свого нового ворога.

Продовжити читання “Міцний горішок-4”

Останній замок

Останній замок (The Last Castle / Последний замок). США, 2001. Режисер Род Лур’є. У ролях: Роберт Редфорд, Джеймс Гандолфіні, Марк Руффало, Делрой Ліндо, Стів Бертон, Кліфтон Коллінз-молодший, Браян Гудмен, Пол Калдерон, Робін Райт-Пенн, Френк Мілітарі.

ICTV, неділя 7 січня, 22.05

Легендарний генерал Ірвін (Редфорд) не підкорився наказу і опинився у військовій в’язниці, якою керує полковник Вінтер (Гандолфіні). Повага, яку тюремник відчуває до героя війни, швидко перетворюється на відверту ненависть. Обурений жорстокістю Вінтера, Ірвін завойовує авторитет серед в’язнів, згуртовує їх і починає справжню війну…

Останній замок (The Last Castle / Последний замок). США, 2001. Режисер Род Лур’є. У ролях: [Роберт Редфорд->robert-redford], Джеймс Гандолфіні, [Марк Руффало->mark-ruffalo], Делрой Ліндо, Стів Бертон, Кліфтон Коллінз-молодший, Браян Гудмен, Пол Калдерон, Робін Райт-Пенн, Френк Мілітарі.

Новий канал, субота 4 липня, 21.40

Легендарний генерал Ірвін (Редфорд) не підкорився наказу і опинився у військовій в’язниці, якою керує полковник Вінтер (Гандолфіні). Повага, яку тюремник відчуває до героя війни, швидко перетворюється на відверту ненависть. Обурений жорстокістю Вінтера, Ірвін завойовує авторитет серед в’язнів, згуртовує їх і починає справжню війну…

Продовжити читання “Останній замок”

Джон Войт

Джон Войт (Jon Voight / Джон Войт) народився 29 грудня 1938 р. у Джонкерсі (штат Нью-Йорк). Навчався майбутній актор в Американському католицькому університеті. Його батько Елмер Войт був дуже релігійною людиною, хоча все своє життя провів на галявині для гри у гольф, навчаючи новачків тонкощів елітарної гри. Закінчивши університет, Джон зрозумів, що акторство цікавить його більше, ніж релігія, і вирушив у Нью-Йорк.

Продовжити читання “Джон Войт”

Трансформери

Трансформери (Transformers / Трансформеры). Фантастичний бойовик. США, 2007. Режисер Майкл Бей. У ролях: Шиа Ле Боуф, [Джон Войт->jon-voight], Меган Фокс, Рейчел Тейлор, Тайріз Гібсон.

На планеті Кібертрон живе технологічна раса трансформерів – роботів, які вміють перетворюватись на різні механізми. Вони поділяються на два табори – автоботів, яких очолює Оптімус Прайм, та десептіконів, якими керує Мегатрон. Десептікони хочуть знищити людство, щоб спокійно користуватись земними запасами, а їх ідейні противники готові захищати людство до останнього.

Продовжити читання “Трансформери”