Мег Раян

Мег Раян (Meg Ryan / Мэг Райан) народилась 19 листопада 1961 р. у містечку Фейрфілд (штат Коннектікут). Її справжнє ім’я – Мері Емілі Енн Хайра. Коли дівчинці було 15 років, її мати Сюзан, яка працювала агентом з підбору акторів і мріяла сама стати актрисою, залишила сім’ю заради кар’єри. «У мене було непогане дитинство, тільки воно дуже рано закінчилось, – згадує Мег Раян. – Я почувалася зрадженою. Мій світ було зруйновано, відчуття безпеки зникло, можливо, назавжди». Чотирьох дітей виховував батько, який викладав у школі математику і працював за сумісництвом баскетбольним тренером.

mryan1.jpg

Продовжити читання “Мег Раян”

Самоволка

Самоволка (Lionheart / Самоволка). США, 1990. Режисер Шелдон Леттіч. У гол. ролі: Жан-Клод Ван Дамм.

ICTV, субота 28 липня, 22.50

Чемпіон з кікбоксингу намагається допомогти сім’ї свого брата, навіть якщо для цього йому доведеться стати найкращим бійцем у змаганнях без правил… Можливо, найкраща і найбільш емоційна робота Ван Дамма – цей персонаж взагалі видається найбільш шляхетним з усіх ним зіграних. Багато ефектних двобоїв – на початку 90-х картина була справжнім хітом у відеосалонах.

Ловець снів

Ловець снів (Dreamcatcher / Ловець снов). США, 2003. Режисер Лоренс Кездан. У ролях: [Морган Фрімен->morgan-freeman], [Томас Джейн->thomas-jane], [Том Сайзмор->tom-sizemor], Джейсон Лі, Донні Валберг, Тімоті Оліфант, Дем’єн Льюїс, Майкл О’Ніл, Розмарі Дансмор.

1+1, субота 28 липня, 00.10

Четверо друзів врятували від хуліганів розумово відсталого хлопчика, який за це нагородив їх дивними екстрасенсорними здібностями. Через багато років герої знову зустрічаються, але цього разу їм доводиться протистояти одночасно військовому-параноїку і прибульцю, який хоче знищити життя на Землі за допомогою інопланетних паразитів… Продовжити читання “Ловець снів”

У країні жінок

У країні жінок (In the Land of Women / В стране женщин). Мелодрама. США, 2007. Режисер Джон Кесдан. У ролях: Адам Броді, Крістен Стюарт, [Мег Раян->meg-ryan], [Єлена Аная->helena-anaya], Кілсі Кіл, Олімпія Дукакіс.

Після закінчення бурхливого роману з відомою актрисою молодий та романтичний телесценарист Картер Вебб (Броді) приїздить до улюбленої бабусі, щоб повернути душевну рівновагу. Поряд з бабусею живе жінка з двома дочками, яка все частіше приходить до них на чай. Тут, у царстві жінок, панує вічна любов…

inthelandofwomen

Продовжити читання “У країні жінок”

Кістколом

Кістколом (Mean Machine / Костолом). Великобританія, 2001. Режисер Баррі Сколнік. У ролях: [Вінні Джонс->vinny-jones], [Джейсон Стетем->jason-statham], Денні Даєр, Дейвід Келлі, Вес Блеквуд, Джон Форджем, Дейвід Хеммінгс, Саллі Філліпс.

1+1, четвер 26 липня, 00.10

Денні Мієн був капітаном англійської збірної з футболу і кумиром мільйонів, проте поступово втратив усе, спився і потрапив до в’язниці за напад на поліцейських. Начальник тюрми намагається примусити героя тренувати його футбольну команду охоронців, однак Мієн пропонує створити команду в’язнів, яка стане гідним противником тюремників…

meanmachine.jpg

Продовжити читання “Кістколом”

Меган Фокс

Меган Фокс (Megan Fox / Меган Фокс) народилась 16 травня 1986 р. Коли їй було два роки, вона переглянула “Чарівника з країни Оз”. Фільм справив на дівчинку незабутнє враження: до трьох років вона примушувала усіх називати себе Дороті, а потім сказала матері, що стане актрисою. У п’ять років Фокс почала навчатись драмі й танцю у Теннессі, не забуваючи про свою мрію. Коли їй виповнилось десять, сім’я перебралася до Флориди. Саме там майбутня акторка виконала свою першу роль: надягнувши костюм банана, вона зустрічала покупців біля дверей крамниці. “Це була моя перша акторська робота, – сміється Меган. – Моя мама навіть фотографувала мене, тому що моя сім’я думала, що це дуже смішно”.

mfox1.jpg

Продовжити читання “Меган Фокс”

1408

Перш за все слід висловити подяку працівникам кінотеатру за уважність до обслуговування репертуару, так би мовити. Я давно радив під час демонстрації фільмів жахів спускати на мотузці в зал скелета чи випускати побігати дівчинку в білому з довгим чорним волоссям – такі додаткові ефекти йдуть тільки на користь перегляду. Але встати під час однієї з напружених сцен ближче до фіналу (у на три чверті порожньому залі) поряд з кріслом і голосно зашелестіти кульком, збираючи пляшки з-під коли, – це теж непогано спрацьовує. Сцена, яка насправді була не такою вже й страшною, одразу отримала додаткові оберти.

1408_1.jpg

Продовжити читання “1408”