З мене досить

З мене досить (Enough / С меня хватит). США, 2002. Режисер Майкл Ептід. У ролях: [Дженніфер Лопес->jennifer-lopez], Біллі Кембелл, Джульєтт Льюїс, Фред Ворд, Ден Фаттерман, Білл Коббс, Брюс А. Янг, Джефф Кобер, Тесса Аллен, Крістофер Маєр, Джанет Керролл, Ноа Уайл.

1+1, неділя 2 вересня, 20.00

Офіціантка Слім (Лопес) вважає, що зробила правильний вибір, коли вийшла заміж за багатія Мітча (Кембелл). Проте через кілька років вона з’ясовує, що насправді її чоловік є брехуном та тираном, здатним на будь-який злочин. Спочатку героїня намагається втекти, змінивши ім’я і почавши нове життя, але потім вирішує вступити у двобій з негідником…

enough

Продовжити читання “З мене досить”

Бугімен

Бугімен (Boogeyman / Бугимен). США, 2005. Режисер Стівен Кей. У ролях: Баррі Вотсон, Емілі Дешанель, Люсі Лоулесс, Філіп Гордон, Скай Маккоул Бартусьяк.

ТРК “Україна”, субота 1 вересня, 21.40

Бугімен – страшилка, якою лякають американських дітей. Почувши в дитинстві розповіді про цього персонажа, головний герой фільму не міг заснути, але справжній жах почався, коли його батька, який запевняв, що все це вигадки, викрав Бугімен… Продовжити читання “Бугімен”

Бріттані Мерфі

Бріттані Мерфі (Brittany Murphy / Бриттани Мерфи) народилась 10 листопада 1977 р. в Атланті (штат Джорджия). Після того, як її батьки розлучилися, майбутня акторка разом з матір’ю переїхала у Нью-Джерсі. Про батька вона говорити не хоче, однак у ЗМІ з’являлись повідомлення про те, що він кілька разів сидів у в’язниці і що Мерфі відмовилась з ним спілкуватись. Грати Бріттані почала ще в дитинстві, а з 9 років брала участь у місцевих театральних постановках. Через три роки вона умовила матір запросити для неї менеджера і стала зніматись у рекламних роликах. У 1990 р. Мерфі отримала свою першу роль у серіалі «Блоссом», наступного року разом з матір’ю переїхала у Лос-Анджелес і зіграла у телешоу «Клас Дрекселла» та «Сестра, сестра».

brit1

Продовжити читання “Бріттані Мерфі”

Вогненні сходи

Вогненні сходи (Ladder 49 / Огненная лестница). США, 2004. Режисер Джей Рассел. У ролях: [Хоакін Фенікс->joakin-phoenix], [Джон Траволта->john-travolta], Джасінда Баррет.

1+1, четвер 30 серпня, 23.55

Джек Моррісон (Фенікс) під час гасіння пожежі опиняється у вогняній пастці і, чекаючи допомоги від колег по бригаді – «драбини 49», згадує власне життя…

ladder1

Продовжити читання “Вогненні сходи”

Аарон Екхарт

Аарон Екхарт (Aaron Eckhart / Аарон Экхарт) народився 12 березня 1968 р. у Санта Кларі (штат Каліфорнія), в сім’ї комп’ютерника і письменниці дитячих книжок. Він провів дитинство у Купертіно, а коли був у підлітковому віці, його сім’я переїжджала до Англії та Австралії. Школу майбутній актор покинув ще до того, як закінчив її, і зайнявся підкоренням водної стихії на Гаваях і гірських вершин у Франції. Пізніше він вступив до Brigham Young University, де познайомився з молодим цілеспрямованим режисером Нілом Ла Б’ютом. Екхарт виступив у постановках кількох п’єс Ла Б’юта ще під час навчання в університеті, потім продовжив вивчення акторської майстерності у Нью-Йорку. Потрапивши на Мангеттен, Аарон опинився в океані таких самих, як і він, безробітних акторів, і до повернення у Лос-Анджелес йому вдалося виконати кілька маленьких ролей у комерційному кіно.

ekh1

Продовжити читання “Аарон Екхарт”

Ультиматум Борна

Остання частина трилогії про агента-вбивцю, що втратив пам’ять (чи дійсно вона стане останньою? – касові збори свідчать про протилежне), – далеко не найгірший зразок триквела у цьому сезоні. Не можна сказати, що вона гірша за попередні. Важко взагалі сказати, чим вона відрізняється від них.

ultim1

Продовжити читання “Ультиматум Борна”