Янголи Чарлі-2: Тільки вперед

Янголи Чарлі-2: Тільки вперед (Charlie’s Angels: Full Throttle / Ангелы Чарли-2: Только вперед). США, 2003. Режисер Мак-Джи. У ролях: [Камерон Діас->cameron-dias], [Дрю Беррімор->drew-barrimor], [Люсі Ліу->lucy-liu], [Демі Мур->demi-moor], Метт ЛеБанк, [Люк Вілсон->luc-wilson], Берні Мак, Кріспін Гловер, Джон Кліз, Роберт Патрік, Брюс Вілліс.

Інтер, неділя 16 вересня, 22.55

Чарівні співробітниці детективного агентства «Янголи Чарлі» Наталі (Діас), Ділан (Беррімор) та Алекс (Ліу) отримують завдання знайти викрадену базу даних програми із захисту свідків. Їм протистоять ірландський мафіозі О’Грейді і лиходійка Медісон Лі (Мур), яка була колись одним з «янголів Чарлі», а потім почала діяти самостійно…

angels2

Продовжити читання “Янголи Чарлі-2: Тільки вперед”

Ласкаво просимо у Коллінвуд

Ласкаво просимо у Коллінвуд (Welcome to Collinwood / Добро пожаловать в Коллинвуд). США, 2002. Режисери Ентоні і Джо Руссо. У ролях: [Сем Роквелл->sam-rokwell], Майкл Джетер, Вільям Х. Мейсі, Айзая Вошингтон, Луїс Гусман, Патрішія Кларксон, Ендрю Даволі, Дженніфер Еспозіто, Габріель Юніон, Джордж Клуні.

Новий канал, субота 15 вересня, 22.10

Дрібний злодюжка Козімо дізнається від свого сусіда по камері у в’язниці про вигідну і не дуже ризиковану справу. Тепер для того, щоб опинитися на волі, йому потрібна людина, яка за кілька сотень доларів візьме на себе його злочин. Однак бажаючих заробити виявляється забагато, і врешті-решт вони вирішують піти на справу без Козімо…

colin

Продовжити читання “Ласкаво просимо у Коллінвуд”

Кріс Такер

Кріс Такер (Chris Tucker / Крис Такер) народився 31 серпня 1972 р. у Декатурі (штат Джорджия). Він був наймолодшою – шостою – дитиною у великій і дуже бідній негритянській сім’ї. Його мати працювала прибиральницею, батько – сміттярем. Кріс весь час ходив в обносках старших братів, годувався чим попало, але вже тоді думав про кіно. У 1980 р. він побачив комедію з Річардом Прайором “Психи в тюрязі”, і це, за його словами, і вирішило його долю. Такер завжди вмів смішити друзів, батьків та родичів, легко пародіював побачених у кіно персонажів і славився цим на всю школу. Щоправда, вчителів не дуже радувало те, що Кріс періодично зривав уроки. “Коли я зрозумів, що можу веселити людей, то вирішив заробляти цим на життя, – каже Такер. – Крім того, я завжди любив кіно. Я зрозумів, що хочу зніматися у смішних фільмах. Вчителі намагались мене зламати, однак я не звернув з обраного шляху”.

tucker1

Продовжити читання “Кріс Такер”

Година пік-3

Година пік (Rush Hour 3 / Час пик-3). Комедійний бойовик. США, 2007. Режисер Бретт Ратне. У ролях: [Джекі Чан->jackie-chan], [Кріс Такер->chris-tucker], Роман Поланський, [Вінні Джонс->vinny-jones], Джиньчу Чжан.

Лі і Картер повертаються, щоб разом розтрощити черговий кримінальний синдикат.

rush3

Продовжити читання “Година пік-3”

Смак життя

Вже не один і, здається, не два рази доводилось згадувати про вперту голлівудську традицію подвоювати продукт в один рік: два фільми про Колумба, два про вулкани, два про метеорити і т. і. От і цього разу вийшло щось подібне, хоча й в різних жанрах і навіть різновидах кіна: маленький французький щурик склав дуже потужну конкуренцію зірковій Кетрін Зеті-Джонс, хоча б тому, що потрапив на екрани першим. І, навіть якщо не зважати на різницю у жанрах і вагових категоріях, все одно постає питання: хто у кого поцупив фінал, точніше, його зовсім останні хвилини? Мабуть, у Голлівуді дійсно всі мислять однаково.

reserv1

Продовжити читання “Смак життя”

Глянець

Новий фільм Андрія Кончаловського заявлений режисером як викриття зворотнього боку гламурного світського світу – гірка комедія про солодке життя – на ділі виявився типовою прозою жанру. Щоправда, оздобленою вже відомими за численними серіалами обличчями Олександра Домогарова, Ольги Арнтгольц, Андрія Носкова, але і відкриттям заслужених драматичних акторів в зовсім несподіваних образах.

glyan1

Продовжити читання “Глянець”

Глянець

Глянець (Глянец) Драма / комедія. Росія, 2007. Режисер Андрій Кончаловський. У ролях: Юлія Висоцька, Ольга Арнтгольц, Тетяна Арнтгольц, Олексій Грішин, Олександр Домогаров, Михайло Полицеймако, Ірина Розанова, Олексій Серебряков, Єфим Шифрін.

Галя Соколова живе в Ростові-на-Дону і працює на фабриці. Життя зірок у столиці і за кордоном здається їй казкою, але вона вирішує сама випробувати свої сили, їде в Москву і, як не дивно, досягає успіху…

glyanec

Продовжити читання “Глянець”