Останній рейд

Останній рейд (The Missing / Последний рейд). США, 2003. Режисер [Рон Говард->ron-howard]. У ролях: [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], [Кейт Бланшетт->cate-blanshett], Ерік Швейг, [Вел Кілмер->val-kilmer], [Ерон Екхарт->aaron-ekhart], Еван Рейчел Вуд, Дженна Бойд, Стів Рівіс, Рей Маккіннон, Саймон Бейкер, Джей Таваре, Клінт Говард.

Інтер, неділя 21 жовтня, 22.50

Дія стрічки відбувається у 1886 р. у Нью-Мехіко. Головний герой (Джонс), який більшу частину життя провів з індіанцями, повертається до своєї родини. Його дружина померла, а дочка Меггі (Бланшетт) не хоче його бачити. Однак, коли її чоловіка вбивають, а дочку викрадають індіанці, Меггі змушена звернутись по допомогу до батька… Продовжити читання “Останній рейд”

12 друзів Оушена

12 друзів Оушена (Ocean’s Twelve / 12 друзей Оушена). США, 2004. Режисер Стівен Содерберг. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Бред Пітт->brad-pitt], [Джулія Робертс->julia-roberts], [Кетрін Зета-Джонс->catherine-zeta-jones], [Метт Деймон->matt-damon], Венсан Кассель, Енді Гарсіа.

Новий канал, субота 20 жовтня, 20.05

Поділивши вкрадені мільйони, Оушен (Клуні) та його спільники вирішили зав’язати з криміналом і зажити чесним життям. Проте виявилось, що зробити це зовсім не легко: власник казино Террі Бенедикт (Енді Гарсіа) не збирається забувати образу… Продовжити читання “12 друзів Оушена”

Хоробра

Напевно, жоден рецензент цього фільму не втримався від коментарів на тему, що [Фостер->jodie-foster], мовляв, пройшла шлях від жертви до ката – спочатку перша зоряна роль повії в “Таксисті”, потім зґвалтування у “Звинувачених”, агент ФБР в “Мовчанні ягнят”, образи готових на все матерів у [“Кімнаті страху”->panic-room] та [“Ілюзії польоту”->flightplan] і от зараз – жінка, яка виходить на стежку війни з міською злочинністю, в “Хоробрій”. Лінія вимальовується досить чітка, хоча сама актриса запевняє, що це здебільшого низка збігів обставин і що жанр трилера для неї значить не більше, ніж будь-який інший.

brave1

Продовжити читання “Хоробра”

Расселл Кроу

Расселл Кроу (Russell Crowe / Расселл Кроу) народився 7 квітня 1964 р. у Веллінгтоні (Нова Зеландія) в сім’ї, тісно пов’язаній з шоу-бізнесом, світом кіно і телебачення. Коли йому було чотири роки, родина перебралась в Австралію. «Я був на зйомках фільмів та телевізійних передач з 5 до 9 років, – розповідає актор. – Це просто зачарувало мене. Завжди хотів дізнатись, що робиться за дверми телевізійного майданчика, але знав, що рано чи пізно відкрию ці двері. Вже у ранньому віці я втратив будь-який страх перед телебаченням і зйомками, тому що знав, наскільки все це фантастично». Расселл вперше з’явився на екранах в шоу «Спайфорс», режисером якого був хрещений батько матері Кроу.

crow1

Продовжити читання “Расселл Кроу”

Потяг на Юму

Потяг на Юму (3:10 to Yuma / Поезд на Юму). Вестерн. США, 2007. Режисер [Джеймс Менголд->james-mengold]. У ролях: [Расселл Кроу->russell-crowe], [Крістіан Бейл->christian-bale], Бен Фостер, Пітер Фонда, Гретхен Молл, Алан Тадік.

Щоб врятувати свою ферму від кредиторів, фермер Ден Еванс (Бейл) погоджується стати одним з конвоїрів, що супроводжують на залізничну станцію відомого бандита Бена Вейда (Кроу). Банда Вайда хоче звільнити ватажка за будь-яку ціну, та й сам злочинець виявляється хитрим стратегом і добрим психологом…

uma-3-10

Продовжити читання “Потяг на Юму”