Черговий тато

Черговий тато (Daddy Day Care / Дежурный папа). США, 2003. Режисер Стів Карр. У ролях: [Едді Мерфі->eddie-murphy], Джефф Гарлін, Стів Зан, Реджина Кінг, Анжеліка Х’юстон, Кевін Нілон, Ліза Еделстейн, Джонатан Катц, Сіобан Феллон Хоган, Лейсі Чаберт, Лора Найтінгер.

1+1, неділя 25 листопада, 12.00

Чарлі Хінтон (Мерфі) втрачає високооплачувану роботу і змушений сидіти вдома з сином. Втомившись від неробства, він вирішує разом зі своїми друзями (Гарлін, Зан) відкрити дитячий садок. Невдовзі герой з’ясовує, що виховання малюків є аж ніяк не легкою справою, до того ж йому оголошує війну директриса «елітного» дитсадка… Продовжити читання “Черговий тато”

Ідеальний шторм

Ідеальний шторм (The Perfect Storm / Идеальный шторм). США, 2000. Режисер Вольфганг Петерсен. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Марк Волберг->mark-walberg], Мері Елізабет Мастрантоніо, Даян Лейн, Джон С. Райлі, Майкл Айронсайд, Боб Гантон, Карен Аллен.

1+1, субота 24 листопада, 22.15

Події, зображені у цій картині, дійсно мали місце восени 1991 року у містечку Глочестер (штат Масачусетс). Рибальська шхуна «Andrea Gail», вийшовши на кілька днів у море, потрапила у надзвичайно сильний шторм та не дочекалася допомоги… Продовжити читання “Ідеальний шторм”

Беовульф

Це, безумовно, один з найбільш видовищних фільмів року. З точки зору “зробленості” у стрічці взагалі важко знайти якісь недоліки. Єдине, що може викликати сумнів, – це, власне, взагалі спосіб, який обрали для її створення.

beowulf1

Продовжити читання “Беовульф”

Зроблено в Америці

Зроблено в Америці (Made in America / Сделано в Америке). США, 1993. Режисер Річард Бенджамін. У ролях: [Вупі Голдберг->woopy-goldberg], Тед Денсон, [Вілл Сміт->wiil-smith], Ная Лонг, Пол Родрігес, Дженніфер Тіллі.

Кіно, четвер 22 листопада, 21.30

17-річна темношкіра дівчина, дізнавшись, що вона “дитина з пробірки”, вирішує розшукати свого батька. На свій превеликий подив вона дізнається, що татусь – білий торговець… Як відзначає багато рецензентів, досить важко повірити у почуття між героями Голдберг і Денсона, але чорна гумористка, як завжди, нудьгувати не дає. А хто нині впізнає у вухастому бойфренді юної героїні суперпопулярного нині Вілла Сміта?

Беовульф

Беовульф (Beowulf / Беовульф). Пригоди / містика / анімація. США, 2007. Режисер Роберт Земекіс. Ролі озвучують: Рей Вінстон, [Ентоні Хопкінс->anthony-hopkins], [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], Робін Райт-Пенн, [Джон Малкович->john-malkovich], Кріспін Гловер.

beowulf

Продовжити читання “Беовульф”

Дженніфер Гарнер

Дженніфер Гарнер (Jennifer Garner / Дженнифер Гарнер) народилась у 1972 р. у Х’юстоні (штат Техас) і була другою з трьох доньок у родині. Невдовзі її батьки, інженер-хімік та вчителька англійської мови, переїхали у Чарльстон (Західна Вірджинія), де й пройшло дитинство майбутньої актриси. Дженніфер дев’ять років займалась балетом; зараз вона вважає, що причиною її успіхів був не талант, а наполегливість та любов до сцени. Після закінчення коледжу ім. Джорджа Вашингтона у Чарльстоні Гарнер вступила до університету у Гранвілі, де вивчала драматичне мистецтво.

garner

Продовжити читання “Дженніфер Гарнер”

Єлизавета: Золоте століття

“Золоте століття” – продовження номінованої аж на сім “Оскарів”, але відзначеної лише одним (і то за грим) “Єлизавети” – схоже, приречене на значно менш помітне місце у кінематографічній хроніці, ніж фільм-попередник.

golden1

Продовжити читання “Єлизавета: Золоте століття”