Електра

Електра (Elektra / Электра). США, 2005. Режисер Роб Боуман. У ролях: [Дженніфер Гарнер->jennifer-garner], Горан Вішніч, Теренс Стемп, Кері-Хіроюкі Тагава, Вілл Юнь Лі.

Новий канал, неділя 9 грудня, 9.10

Наймана вбивця Електра Начіос (Гарнер) отримує наказ вбити чоловіка на ім’я Марк Міллер (Вішніч) та його дочку. Познайомившись з цими людьми, героїня відмовляється вбивати їх, не здогадуючись, що вони зовсім не ті, ким прикидаються…

elektra

Продовжити читання “Електра”

Золотий компас

Чи матиме нова фентезі-казка від “Нью Лайн” такий самий успіх, як “Володар перснів”? Відповідь після перегляду – навряд чи. Хоча технології створення спецефектів продовжують крокувати вперед, до того факту, що в подібних стрічках можна побачити майже усе, що нафантазували першоджерела, глядач вже звик. Чи будемо ми все одно дивитись цю картину? А як же, і навіть не без задоволення. Це один з перших передріздвяних пирогів, які цього року випік Голлівуд, і у порівнянні зі стравами вельми дієтичного минулорічного різдвяного сезону він виглядає дуже апетитно: казкові істоти, масштабні битви, велетенські дирижаблі, Ніколь Кідман у ролі Дарта Вейдера і навіть перчинка у вигляді скандальної слави, якій твір завдячує деяким християнським організаціям.

compas1

Продовжити читання “Золотий компас”

Натассія Мальте

Натассія Мальте (Natassia Malthe / Натассия Мальте) – професійна модель. У кіно вона знімається з 1998 р. На її рахунку – ролі у картинах “Непристойна поведінка” (1998), “Лейк Плесід – озеро жаху” (1999), “Хелловін: воскрешення” (2002), “Хлопчача вечірка” (2003). Серед її телевізійних робіт – “Щоденник кар’єристки”, де Натассія зіграла найкращу подругу героїні Дженніфер Лав Х’юїтт, головні ролі у стрічках “Весільна сукня” та “24 години”. Акторка також брала участь в епізодах багатьох серіалів, таких, як “Мертва зона”, “Шоу Кріса Ісаака” та “Лос Лучадорес”. Однак найбільше вона запам’яталась в бойовику [“Електра”->elektra] (2005) Роба Боумана, де зіграла Тифозну Мері – таємну зброю лідера культу ніндзя Кірігі. “Поцілунок смерті”, за допомогою якого лиходійка намагається вбити головну героїню ([Дженніфер Гарнер->jennifer-garner]), отримав номінацію на премію “MTV Movie Award” у відповідній категорії.

malte1

Продовжити читання “Натассія Мальте”

Золотий компас

Золотий компас (The Golden Compass / Золотой компас). Фентезі. США, 2007. Режисер Кріс Вайс. У ролях: [Ніколь Кідман->nicole-kidman], [Денієл Крейг->daniel-craig], [Єва Грін->eva-green], Дакота Блю Річардс.

golden_compass

Дія відбувається у паралельному, напівказковому світі. Головна героїня, юна фантазерка й мрійниця Ліра Белаква, живе в Оксфорді з єдиним родичем – лордом Азріелом, вченим і мандрівником. Її пригоди починаються у той день, коли Ліра випадково рятує життя лорда від змовників і дізнається про деякі його секрети. Попереду у дівчинки – подорожі, зустрічі з розумними ведмедями, боротьба за порятунок викрадених дітей і шанс вирушити в інший вимір. Продовжити читання “Золотий компас”

Хітмен

Чергова екранізація комп’ютерної гри черговий раз навіює невеселі думки про те, навколо яких нулів індустрія часом намагається нагнати передпрем’єрний ажіотаж. Нулів без палички, мається на увазі.

hitman1

Продовжити читання “Хітмен”

Сілверадо

Сілверадо (Silverado / Силверадо). США, 1985. Режисер Лоренс Кесдан. У ролях: Кевін Клайн, Скотт Гленн, [Кевін Костнер->kevin-costner], [Денні Гловер->danny-glover], Розанна Аркетт, Джон Кліз, Джефф Голдблум, Лінда Хант, Браян Деннехі.

Інтер, 4 грудня, 23.55

Четверо сміливців, що випадково зустрілися, об’єднують свої сили, щоб звільнити містечко Сілверадо від влади бандитів. Найкращий вестерн 80-х, один з останніх, чиєю метою було не відновлювати жанр, а просто розважати глядачів – і це завдання він виконує з честю. Для Костнера та Гловера це були перші кроки до популярності.

Краса по-американськи

Краса по-американськи (American Beauty / Красота по-американски). США, 1999. Режисер Сем Мендес. У ролях: [Кевін Спейсі->kevin-spacey], [Аннет Беннінг->annet-bening], [Тора Берч->tora-burch], Вес Бентлі, [Міна Суварі->mena-suvary], [Кріс Купер->chris-cooper].

ICTV, вівторок 4 грудня, 3.05

Для невдахи Лестера Бернема (Кевін Спейсі), типового представника американського «середнього класу», справжнім потрясінням стає знайомство зі шкільною подругою його дочки. Бернем немовби звільняється від сну, в якому перебував довгі роки, і відчуває, що нарешті може влаштувати своє життя так, як він бажає…

beauty1

Продовжити читання “Краса по-американськи”