Примарний гонщик: Комікс-фільм від комікс-фана

Комікси…Цей американський витвір нема з чим порівняти з нашого життя – не було нічого такого, створеного людьми, щоб настільки сильно вплинути на формування самої нації. Вперше згадані наприкінці 19 століття, вони набули більш-менш широкої популярності лише після Чорного четверга, початку Великої Депресії, коли охопленим відчаєм людям потрібно було хоч щось не пов’язане з акціями та безробіттям.

Продовжити читання “Примарний гонщик: Комікс-фільм від комікс-фана”

Примарний гонщик

Чергова екранізація марвеловського коміксу. Досить міцна, треба визнати. Візуальний ряд справляє враження. Проте, незважаючи на вогонь у кожному другому кадрі, стрічка здається холодною, наче скелет трирічної давнини.

Продовжити читання “Примарний гонщик”

Єва Мендес

Єва Мендес (Eva Mendes / Ева Мендес) народилась 5 березня 1978 р. у родині кубинських емігрантів у Маямі, але виросла у Лос-Анджелесі. «Мене ніколи не цікавила кар’єра актриси, – згадує вона. – Напевно, тому, що про це мріяли усі дівчата у моїй школі, а я не хотіла бути схожою на них». Після школи Єва вступила до коледжу «Cal State Northridge», де вивчала дизайн, одночасно працюючи у фірмі, що займалась маркетингом. Одного дня сусід, котрий виявився професійним фотографом, запропонував їй позувати для серії знімків. Фотографії потрапили в агентство, і через кілька днів Мендес запросили працювати манекенницею у студії.

Продовжити читання “Єва Мендес”

Вавилон

В сиву давнину, якщо вірити одному дуже популярному міфу, ще коли всі люди говорили однією мовою, їм захотілось за допомогою велетенської башти дістатися небес і розповісти небожителям все, що вони про них думають. Але тим не хотілось псувати своє безтурботне життя, тому земляни були покарані розділенням мов, а башта зруйнована дощенту.

Продовжити читання “Вавилон”

Примарний гонщик

Примарний гонщик (Ghost Rider / Призрачный гонщик). Кінокомікс / містичний бойовик. США, 2007. Режисер Марк Стівен Джонсон. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Єва Мендес->eva-mendes], [Джон Войт->jon-voight], Вес Бентлі, Пітер Фонда.

Каскадер-мотоцикліст Джонні Блейз (Кейдж) змушений домовитись з нечистою силою, щоб врятувати близьку людину. Після низки трагічних подій він стає Духом Помсти, у якого замість голови вогненний череп.

Продовжити читання “Примарний гонщик”