Залізна Людина

Залізна Людина (Iron Man / Железный Человек). Кінокомікс / фантастичний бойовик. США, 2008. Режисер Джон Фавро. У ролях: [Роберт Дауні-мол.->robert-dawney-jr], [Гвінет Пелтроу->gwyneth-paltrow], [Джефф Бріджес->jeff-bridges], Теренс Говард.

ironman

Тоні Старк, засновник корпорації, що займається продажем зброї, потрапляє у полон до терористів, які примушують його конструювати потужну ракету. Підслухавши плани терористів, Старк вирішує використати їх зброю проти них самих. Замість ракети він збирає залізну броню, карає негідників і звільняє з полону невинних людей…

Стрічка підійшла до стадії розробки у дуже неспокійний час: через зміну директорів статус усіх проектів студії було змінено, і частину з них заморозили. Фінансуванням “Залізної людини”, на щастя, з самого початку займались не сам “Парамаунт”, а видавництво “Марвел”, яке породило даного героя, та інвестиційний фонд Merryl Lynch, який співпрацює з ним.

Вибір на головну роль Роберта Дауні-мол. був цілком передбачуваним: імідж актора та його темне минуле чудово пасували до образу грішного супергероя. Джима Родса, головного помічника основного протагоніста з розробки бойового костюму, зіграв Теренс Говард. У всіх фанатів коміксів про Тоні Старка Родс асоціюється з Бойовою Машиною – найбільш масивною й непереможною варіацією сталевих обладунків. Відразу ж після оголошення про участь у проекті Говарда продюсери заявили, що Бойової Машини у фільмі не буде – її вирішили приберегти для сіквела. Однак ніхто з фанатів у це не повірив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *