Красунчик Алфі

Красунчик Алфі (Alfie / Красавчик Алфи). США, 2004. Режисер Чарлз Шаєр. У ролях: [Джуд Лоу->jude-law], [Маріса Томей->marisa-tomei], [Сюзан Сарандон->susan-sarandon], Сієнна Міллер, Омар Еппс, Ніа Лонг, Джейн Краковскі.

Новий канал, середа 3 вересня, 22.20

Алфі (Лоу) – легковажний англієць, який живе в Нью-Йорку. Його головна мета в житті – спокусити якомога більше жінок. З коханками він поводиться досить цинічно, однак низка подій в житті Алфі примушує його переосмислити свою поведінку…

alfie

Стрічка Шаєра («Батько нареченої») – римейк однойменної романтичної комедії 1966 р., за роль в якій Майкл Кейн здобув свою першу номінацію на «Оскар». У новій картині роль Алфі зіграв Лоу, який отримав 10-мільйонний гонорар. Знімальний процес викликав особливий інтерес через роман, який зав’язався між Лоу та однією з його партнерок, Сієнною Міллер. Цікавий випадок на зйомках: в одній зі сцен актор мав розбити скло автомобіля, але йому ніяк не вдавалось. Режисер порадив Лоу уявити, що перед ним – папарацци, і після цього скло було розбито з одного удару. В цілому ж, незважаючи на добрий акторський ансамбль, стрічка стала розчаруванням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *