Пригоди Десперо

Пригоди Десперо (The Tale of Despereaux / Приключения Десперо). Анімаційний фільм / пригоди / комедія. США, 2008. Режисери Сем Фелл, Роберт Стівенхейген. Ролі озвучують: [Емма Вотсон->emma-watson], [Метью Бродерік->matthew-broderik], [Дастін Хоффман->dustin-hoffman], [Сігурні Вівер->sigurney-wiver].

d

Маленький Десперо народився із занадто великим для мишачого світу серцем, він обожнює пригоди і не може уявити своє життя без них. Одного дня сміливець проникає у королівську бібліотеку і, читаючи книжки, відкриває для себе дивовижний світ, сповнений рицарів, драконів і чарівних дам.

У 2003 р. Кейт Ді Камілло написала казку “Пригоди Десперо”. Після публікації твір очолив список бестселерів, опублікований The New York Times, і залишався на цій позиції протягом 96 тижнів. Було продано понад два мільйони книг. Казка швидко привернула увагу чотириразового номінанта на “Оскар” Гарі Росса. Коли Аллісон Томас, співпродюсер і дружина Росса, принесла йому казку про Десперо, він зрозумів, що з цього може вийти чудова пригодницька анімаційна комедія. Гарі сподобалось, що в книжці немає відверто злих персонажів (є ті, що переходять на бік темряви, проте вони перероджуються завдяки прощенню).

3 коментаря для “Пригоди Десперо”

  1. Мультик очень класный!!! Романтичный, смешной до упаду, укр.перевод – супер! После него тоже будут крылатые фразы. Смотрите с удовольствием!

  2. Мультфільм прекрасний! Рекомендую дітям і дорослим. Український переклад просто надзвичайний! Величезне спасибі перекладачам і акторам! Отримали величезне задоволення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *