Казки на ніч

Казки на ніч (Bedtime Stories / Сказки на ночь). Комедія. США, 2008. Режисер Адам Шенкман. У ролях: [Адам Сендлер->adam-sandler], Кері Рассел, [Гай Пірс->guy-pierce], Рассел Бренд, [Кортні Кокс->cortny-cox], Тереза Палмер.

bedtime

Життя Скітера Бронсона (Сендлер) круто змінюється, коли сестра просить його посидіти з її двома дітьми. Казки, які він розповідає малюкам, дивним чином стають реальністю. Герой намагається отримати вигоду з цього феномену, проте буйна дитяча фантазія племінника й племінниці весь час плутає йому карти.

Одним зі сценаристів стрічки став Тім Херліхі, який раніше брав участь у створенні драматургічної основи для семи фільмів з Сендлером. Зйомки проходили з лютого до квітня 2008 р. у Каліфорнії. Бюджет картини склав 80 млн. доларів. Перед знімальною групою стояло нелегке завдання – показати відразу декілька зовсім різних казкових світів, але за допомогою майстрів спецефектів їм це вдалося.

Сендлер каже, що знявся у цьому фільмі заради своїх дітей: “Мені захотілось створити стрічку, яку коли-небудь побачить моя дитина, і після цього вона все ще захоче дивитись мені у вічі. Я прочитав сценарій до “Казок на ніч” і вирішив, що проект обіцяє бути доволі кумедним”. Ще до того, як закінчились зйомки “Казок”, Адам зламав ногу під час гри у баскетбол, проте на розклад роботи над стрічкою це не вплинуло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *