Різдво з невдахами

Різдво з невдахами (Christmas with the Kranks / Рождество с неудачниками). США, 2004. Режисер Джо Рот. У ролях: [Тім Аллен->tim-allen], [Джемі Лі Кертіс->jamie-lee-curtis], [Ден Ейкройд->dan-aykroyd], М. Еммет Волш, Елізабет Франц, Чіч Марін.

К1, середа 31 грудня, 16.10

Лютер і Нора Різдво не люблять. Вони намагаються втекти від свят в круїз на Карибах, однак ця спроба призводить до наслідків, про які вони навіть не здогадуються… Деякі критики порівнюють це кіно з радянськими виховальними картинами: тут теж є герої, які не відповідають стандартам суспільства, і їх всі намагаються змусити змінитись. На превеликий жаль, суспільство знову перемагає.

Казки на ніч

Казки на ніч (Bedtime Stories / Сказки на ночь). Комедія. США, 2008. Режисер Адам Шенкман. У ролях: [Адам Сендлер->adam-sandler], Кері Рассел, [Гай Пірс->guy-pierce], Рассел Бренд, [Кортні Кокс->cortny-cox], Тереза Палмер.

bedtime

Життя Скітера Бронсона (Сендлер) круто змінюється, коли сестра просить його посидіти з її двома дітьми. Казки, які він розповідає малюкам, дивним чином стають реальністю. Герой намагається отримати вигоду з цього феномену, проте буйна дитяча фантазія племінника й племінниці весь час плутає йому карти. Продовжити читання “Казки на ніч”

Історія Попелюшки

Історія Попелюшки (A Cinderella Story / История Золушки). США, 2004. Режисер Марк Росман. У ролях: [Хіларі Дафф->hilary-duff], Дженніфер Кулідж, Чед Майкл Мюррей, Реджина Кінг, Ден Бірд, Джулі Гонзало, Джин Шей, Андреа Авері, Маделін Зіма, Мері Пет Глісон, Пол Родрігес, Віп Хаблі.

1+1, неділя 28 грудня, 20.20

Саманта Мартін (Дафф) після смерті батька живе разом зі злою мачухою та двома її вередливими дочками. Вона знайомиться через Інтернет з хлопцем, який виявляється найпопулярнішим парубком міста й капітаном шкільної футбольної команди… Продовжити читання “Історія Попелюшки”

Кеті Бейтс

Кеті Бейтс (Kathy Bates / Кэти Бейтс), вона ж Кетлін Дойл Бейтс народилась 28 червня 1948 р. у Мемфісі (штат Теннессі). З раннього дитинства вона мріяла стати актрисою і виступати на сцені. В усі часи Бейтс підтримували її батьки – домогосподарка Берті Кетлін та інженер-механік Ленгдон Дойл Бейтс. Прадід Кеті був іммігрантом, який прибув до Америки з Ірландії. Сім’я актриси була дуже дружньою та освіченою. Батьки піклувались про дочку, віддавши її у дуже добру середню школу Мемфісу. Після її закінчення Кеті вступила до університету, де вперше випробувала свої здібності у студентському драматичному гуртку. У 1970 р. Бейтс переїхала у Нью-Йорк, де почала активну творчу діяльність. Вона грала на сцені з 1973 р., однак перший успіх їй принесла роль у виставі “Злочини серця” (1978).

bates1

Продовжити читання “Кеті Бейтс”

Ударна хвиля

Ударна хвиля (Shockwave / Ударная волна). США, 2005. Режисер Джим Вайнорскі. У ролях: Джо Ландо, Майкл Дорн, Александра Пол, Джошуа Кокс.

ICTV, четвер 25 грудня, 23.00

Літак, який перевозив надсекретних військових роботів, розбивається на острові у Тихому океані. Смертельні машини надзвичайно небезпечні, тому уряд відправляє на острів загін спецназу. А у цей час на острів сідає гелікоптер грабіжників банку…

Серця в Атлантиді

Серця в Атлантиді (Hearts in Atlantis / Сердца в Атлантиде). США, 2001. Режисер Скотт Хікс. У ролях: Ентоні Хопкінс, Антон Єльцин, Хоуп Дейвіс, Міка Бурем, Дейвід Морз, Алан Тудік, Том Бауер, Селія Вестон, Адам Лефевр, Вілл Ротхаар, Тіммі Рейфснайдер, Сара Хемілтон.

1+1, субота 4 березня, 1.20

Фотограф Боббі Гарфілд (Морз) приїздить на похорон давньої знайомої у місто, де пройшло його дитинство, і згадує літо, яке назавжди змінило його життя. Того літа 10-річний Боббі познайомився з Тедом Бротіганом (Хопкінс) – добрим і таємничим чоловіком, котрий вмів читати чужі думки і намагався сховатися від зловісних «людей у чорному»…

Серця в Атлантиді (Hearts in Atlantis / Сердца в Атлантиде). США, 2001. Режисер Скотт Хікс. У ролях: [Ентоні Хопкінс->anthony-hopkins], Антон Єльцин, Хоуп Дейвіс, Міка Бурем, Дейвід Морз, Алан Тудік, Том Бауер, Селія Вестон, Адам Лефевр, Вілл Ротхаар, Тіммі Рейфснайдер, Сара Хемілтон.

К1, середа 24 грудня, 22.00

Фотограф Боббі Гарфілд (Морз) приїздить на похорон давньої знайомої у місто, де пройшло його дитинство, і згадує літо, яке назавжди змінило його життя. Того літа 10-річний Боббі познайомився з Тедом Бротіганом (Хопкінс) – добрим і таємничим чоловіком, котрий вмів читати чужі думки і намагався сховатися від зловісних «людей у чорному»…

Продовжити читання “Серця в Атлантиді”

Чотири Різдва

Різдво, запевняє ця комедія, – це чудовий привід згадати, що у тебе є родичі, якими б надокучливими, неуспішними і божевільними вони не були. Потім про них можна забути і далі жити власними проблемами, але кілька днів доведеться провести у пеклі. Що поробиш – Різдво.

fourchr

Продовжити читання “Чотири Різдва”

Пригоди Десперо

Пригоди Десперо (The Tale of Despereaux / Приключения Десперо). Анімаційний фільм / пригоди / комедія. США, 2008. Режисери Сем Фелл, Роберт Стівенхейген. Ролі озвучують: [Емма Вотсон->emma-watson], [Метью Бродерік->matthew-broderik], [Дастін Хоффман->dustin-hoffman], [Сігурні Вівер->sigurney-wiver].

d

Маленький Десперо народився із занадто великим для мишачого світу серцем, він обожнює пригоди і не може уявити своє життя без них. Одного дня сміливець проникає у королівську бібліотеку і, читаючи книжки, відкриває для себе дивовижний світ, сповнений рицарів, драконів і чарівних дам. Продовжити читання “Пригоди Десперо”

Талановитий мiстер Рiплi

Талановитий мiстер Рiплi (The Talanted Mr. Ripley / Талантливый мистер Рипли). США, 1999. Режисер Антонi Мiнгелла. У ролях: Метт Деймон, Гвiнет Палтроу, Джуд Лоу, Кейт Бланшет, Джек Девенпорт, Джеймс Ребхорн, Фiлiпп Бейкер Холл.

ENTER-фiльм, недiля 14 серпня, 12.50

Том Рiплi (Деймон), хлопець з бiдноi родини, отримуe вiд мiльйонера Грiнлiфа запрошення поiхати до Iталii i умовити його сина Дiккi повернутися додому. Для Рiплi подорож стаe шансом здiйснити своi мрii, виявивши прихованi злочиннi таланти… Лауреат “Оскара” за режисуру “Англiйського пацieнта” цього разу звернувся до давнього роману Патрiцii Хайсмiт. Попередня екранiзацiя твору, зроблена Рене Клеманом (“На яскравому сонцi”, 1959), стала класикою психологiчного детективу. Англieць Мiнгелла у своiй стрiчцi намагався здiйснити своeрiдну подорож у складний внутрiшнiй свiт головного героя. I хоча цi спроби розширити межi жанру викликали суперечливу реакцiю з боку критикiв, режисеру вдалося створити захоплюючу кримiнальну драму, чудово зняту та добре зiграну. Картина отримала 5 номiнацiй на “Оскара” i 7 – на премiю Британськоi кiноакадемii, користувалась i чималим глядацьким успiхом (касовi збори у прокатi США перевищили 75 млн. доларiв). Роль Тома Рiплi, на яку спочатку претендував Леонардо Дi Капрiо, врештi-решт дiсталася iншiй молодiй зiрцi, Метту Деймону. Найкращi ж вiдгуки з акторського складу фiльму отримав Лоу, який за виконання ролi Дiккi Грiнлiфа був вiдзначений премieю Британськоi кiноакадемii i висувався на здобуття “Оскара” як кращий актор другого плану.

Талановитий мiстер Рiплi (The Talented Mr. Ripley / Талантливый мистер Рипли). США, 1999. Режисер Антонi Мiнгелла. У ролях: [Метт Деймон->matt-damon], [Гвiнет Палтроу->gwineth-paltrow], [Джуд Лоу->jude-law], [Кейт Бланшетт->kate-blanschett], Джек Девенпорт, Джеймс Ребхорн, Фiлiпп Бейкер Холл.

ТРК “Україна”, субота 20 грудня, 23.00

Том Рiплi (Деймон), хлопець з бiдної родини, отримує вiд мiльйонера Грiнлiфа запрошення поїхати до Iталiї i умовити його сина Дiккi повернутися додому. Для Рiплi подорож стає шансом здiйснити свої мрiї, виявивши прихованi злочиннi таланти… Продовжити читання “Талановитий мiстер Рiплi”

Вінс Вон

Вінс Вон (Vince Vaughn / Винс Вон) народився 28 березня 1970 р. у Мінеаполісі, а виріс у передмісті Чикаго. Його рідні не мали жодного відношення до мистецтва – батько Вернон, наприклад, продавав м’ясо. Крім Вінса у сім’ї були дві старші сестри – Валері та Вікторія. Дітей виховували досить-таки суворо; Вон неодноразово розповідав в інтерв’ю, наскільки вплинуло на його майбутні переконання і моральні правила виховання батьків – тата-протестанта та матері-католички.

vaun1

Продовжити читання “Вінс Вон”