А ось і Поллі

А ось і Поллі (Along Came Polly / А вот и Полли). США, 2004. Режисер Джон Хамбург. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Дженніфер Аністон->jennifer-aniston], [Філіпп Сеймур Хоффман->philip-seymour-hoffman], [Алек Болдуїн->alec-baldwin], Браян Браун, Дебра Мессінг, Хенк Азарія, Міссі Пайл.

Новий канал, неділя 30 березня, 20.00

Рубен (Стіллер) працює у страховій компанії і смертельно боїться будь-якого ризику. Він заздалегідь прорахував надійність свого шлюбу, однак молода дружина зраджує йому ще під час медового місяця. Саме у цей момент засмучений герой зустрічає шкільну подругу Поллі Прінс (Аністон), яка, на відміну від Рубена, не уявляє собі життя без ризику… Продовжити читання “А ось і Поллі”

Чарівна крамничка

Чарівна крамничка (Mr. Magorium’s Wonder Emporium / Лавка чудес). США, 2007. Режисер Зак Хельм. У ролях: [Дастін Гоффман->dustin-hoffman], [Наталі Портман->natalie-portman], Джейсон Бейтман, Тед Лудзік, Зак Міллз. (Новий канал, субота 29 березня, 20.35)

Власнику чарівної крамнички Едварду Магоріуму (Гоффман) виповнюється 243 роки. Він розуміє, що настав час відпочивати, і передає усі справі своїй молодій помічниці Моллі Махоні (Портман), яка до цього зовсім не готова. Крамничка ображається на хазяїна і перестає бути чарівною… Продовжити читання “Чарівна крамничка”

27 весіль

Дивні ми, люди, створіння – змалку, коли нас батьки беруть з собою на весілля, аби ми отримували задоволення від замученої нареченої, втомленого нареченого, та п’яного дядька в третіх, який на п’яну голову б’є пику дружбі, ми обіцяємо собі ніколи в житті не зв’язуватись з шлюбом або, в кращому випадку, ніколи не робити власне весілля таким же, а навпаки – тихим, скромним з кількома найближчими друзями. Але варто нам вирости, як більшість забуває про ці обіцянки або просто піддається тиску батьків, починає мріяти про шикарну сукню, екстравагантне весілля на конях чи під водою, і зрештою таки опиняється набитою пикою в салаті.

dresses

Продовжити читання “27 весіль”

Помри, але не зараз

Помри, але не зараз (Die Another Day / Умри, но не сейчас). США, 2002. Режисер Лі Тамахорі. У ролях: [Пірс Броснан->pierce-brosnan], [Гелі Беррі->halle-berry], Тобі Стівенс, Розамунд Пайк, Джуді Денч, Майкл Медсен, Рік Юн, Джон Кліз, Мадонна, Саманта Бонд.

Інтер, четвер 27 березня, 22.30

Виконуючи завдання у Північній Кореї, Джеймс Бонд (Броснан) потрапляє у полон. Коли легендарний агент нарешті опиняється на волі, керівництво британської розвідки відправляє його у відпустку. Однак Бонд доводить, що все ще здатен врятувати світ, зірвавши божевільні плани чергового мегаломаніяка… Продовжити читання “Помри, але не зараз”

27 весіль

27 весіль (27 Dresses / 27 свадеб). Романтична комедія. США, 2008. Режисер Енн Флетчер. У ролях: [Кетрін Хейгл->catherine-heigl], Едвард Бернс, Браян Кервін, Джеймс Марсден, Крістен Ріттер.

27dresses

Побувавши у якості подружки нареченої на 27 весіллях, головна героїня (Хейгл) раптом розуміє, що настав час їй подумати і про власне заміжжя. Однак спочатку треба відгуляти весілля сестри, яка зібралась саме за того чоловіка, на якого поклала око професійна дружка… Продовжити читання “27 весіль”

10 тисяч років до нашої ери

Казочка про те, як мамонти будували піраміди. Залишилось додати у кадр лицарів і динозаврів. Це смішно для усіх, хто провів у школі хоча б два роки. Але ж сміх – це теж розвага, а ніхто не наважиться сказати, що цей фільм намагається робити щось крім того, що розважає.

mamo1

Продовжити читання “10 тисяч років до нашої ери”

Хеллбой

Хеллбой (Hellboy / Хеллбой). США, 2004. Режисер Гільєрмо Дель Торо. У ролях: [Рон Перлман->ron-perlman], [Селма Блер->selma-blair], Джеффрі Тембор, Карел Роден, Руперт Еванс, Джон Херт.

ТРК “Україна”, понеділок 24 березня, 21.00

Головний герой – демон, якого нацисти за допомогою секретних експериментів викликали з пекла у 1944 р. Монстр потрапив у руки американських спецслужб і став їх новою зброєю. Він працює у Бюро досліджень та захисту від паранормальних явищ, яке очолює професор Брум, і разом зі своїми колегами протистоїть різним потойбічним силам у Нью-Йорку.

hellboy

Продовжити читання “Хеллбой”