Маріон Котіяр

Цього року “Оскар” у номінації “Найкраща жіноча роль” дістався французькій актрисі Маріон Котіяр (Marion Cotillard / Марион Котияр), яку відзначили за образ Едіт Піаф у картині “Життя у рожевому кольорі”. Наші глядачі можуть побачити цю картину у неділю, 6 квітня, на каналі “Київ” о 20.55.

Продовжити читання “Маріон Котіяр”

Віднесені морем

Віднесені морем (Swept Away / Унесенные морем). США, 2002. Режисер Гай Річі. У ролях: [Мадонна->madonna], Адріано Джанніні, Брюс Грінвуд, [Джин Тріпплхорн->jean-tripplhorn], Елізабет Бенкс, Дейвід Торнтон, Майкл Біттл, Йорго Вояджис.

1+1, п’ятниця 4 квітня, 23.15

Розпещена аристократка Ембер (Мадонна) разом з чоловіком та друзями вирушає у подорож на яхті. Мандрівка не подобається Ембер, і вона розважається, всіляко знущаючись з рибалки Джузеппе Еспозіто (Джанніні). Однак, випадково опинившись разом з цим бідняком на безлюдному острові, вередлива мільйонерка поступово закохується у нього… Продовжити читання “Віднесені морем”

Кетрін Хейгл

Кетрін Хейгл (Katherine Heigl / Кэтрин Хейгл) народилась 24 листопада 1978 р. у Вашингтоні. Працювати як модель вона почала у 9 років, завдяки тітці, яка використала фото племінниці для реклами засобу для догляду за волоссям власного виробництва. Пізніше батьки Кеті відправили її фото у кілька модельних агентств, і вже через деякий час їх дочка вже рекламувала сухі сніданки Cheerios.

heigl1

Продовжити читання “Кетрін Хейгл”

Розплата

Розплата (Payback / Расплата). США, 1999. Режисер Браян Хелгеленд. У ролях: Мел Гібсон, Грегг Хенрі, Марія Белло, Дебора Кара Ангер, Люсі Ліу, Кріс Крістофферсон.

Новий канал, неділя 6 серпня, 19.20

Група аферистів блискуче провела операцію, після якої один з них, Вел (Хенрі), вирішив забрати долю свого партнера Портера (Гібсон), як і його дружину. Всупереч очікуванням “друга”, смертельно поранений Портер вижив і вирішив помститися… Однозначно вдалим цей сучасний варіант “чорного фільму” назвати не можна, однак він принаймні кращий за більшість гібсонівських стрічок 90-х (останні “Смертельні зброї”, “Теорія змови” тощо). Запам’ятовується Ліу у ролі бандитки-садистки.

Розплата (Payback / Расплата). США, 1999. Режисер Браян Хелгеленд. У ролях: [Мел Гібсон->mel-gibson], Грегг Хенрі, Марія Белло, Дебора Кара Ангер, [Люсі Ліу->lucy-liu], Кріс Крістофферсон.

Інтер, середа 2 квітня, 23.30

Група аферистів блискуче провела операцію, після якої один з них, Вел (Хенрі), вирішив забрати долю свого партнера Портера (Гібсон), як і його дружину. Всупереч очікуванням “друга”, смертельно поранений Портер вижив і вирішив помститися… Однозначно вдалим цей сучасний варіант “чорного фільму” назвати не можна, однак він принаймні кращий за більшість гібсонівських стрічок 90-х (останні [“Смертельні зброї”->lethal-weapon], “Теорія змови” тощо). Запам’ятовується Ліу у ролі бандитки-садистки.

50 перших поцілунків

50 перших поцілунків (50 First Dates / 50 первых поцелуев). США, 2004. Режисер Пітер Сігал. У ролях: Адам Сендлер, Дрю Беррімор, Роб Шнайдер, Шон Астін, Ден Ейкройд, Блейк Кларк, Аллен Коверт, Емі Гілл, Лусія Струс, Міссі Пайл, Лінн Коллінз, Адам Дель Ріо.

ТРК “Україна”, вівторок 1 квітня, 13.00

Генрі Рот (Сендлер) знайомиться у кафе з трохи дивною, але вродливою дівчиною Люсі Вітмор (Беррімор). Він закохується і того ж вечора завойовує серце красуні. Однак на його шляху до щастя існує перешкода: Люсі минулого року потрапила в автокатастрофу і тепер страждає від короткотермінової втрати пам’яті, тобто не пам’ятає, що було вчора… Продовжити читання “50 перших поцілунків”

Кохання поза правилами

Кохання поза правилами (Leatherheads / Любовь вне правил). Романтична комедія. США, 2008. Режисер [Джордж Клуні->george-clooney]. У ролях: Джордж Клуні, [Рене Зельвегер->rene-zellweger], Джон Красінскі, Джонатан Прайс.

leather

Дія відбувається у 1925 р. Додж Коннолі (Клуні) – талановитий футболіст, який намагається закріпити за своєю командою молоду зірку Картера Рутерфорда (Красінскі). Історія цього нового чемпіона занадто ідеальна, щоб бути правдою, і журналістка Лексі Літтлтон (Зельвегер) вирішує докопатися до істини. Продовжити читання “Кохання поза правилами”