Післязавтра

Післязавтра (The Day After Tomorrow / Послезавтра). США, 2004. Режисер Роланд Еммеріх. У ролях: Денніс Квейд, Джейк Гілленхаал, Еммі Россум, Сіла Ворд, Нестор Серрано.

Новий канал, суббота 12 квітня, 20.10

Що відбудеться, якщо невдовзі настане новий льодовиковий період? Вчений-палеокліматолог Джек Холл рекомендує Білому Дому терміново евакуювати людей на південь, однак він спізнився: Землю огортає серія жахливих погодних аномалій… Продовжити читання “Післязавтра”

Забуте

Забуте (The Forgotten / Забытое). США, 2004. Режисер Джозеф Рубен. У ролях: [Джуліанн Мур->juliann-moor], Крістофер Ковалевскі, [Гарі Сініз->gary-sinize].

ТРК “Україна”, п’ятниця 11 квітня, 22.45

Головна героїня – жінка, яка не може змиритися зі смертю восьмирічного сина, який загинув в авіакатастрофі. Через деякий час всі починають переконувати її, що у неї взагалі не було сина, але мати відмовляється у це вірити: вона відчуває, що хлопчик живий…

forgotten

Продовжити читання “Забуте”

Кохання поза правилами

Спроба зняти спортивно-романтичну комедію, яка виявилась лише частково романтичною, частково спортивною і частково смішною. Нібито одне, друге й третє є, і водночас усіх трьох інгредієнтів не вистачає до успішного результату.

l

Продовжити читання “Кохання поза правилами”

Руїни

Руїни (The Ruins / Руины). Фільм жахів. Австралія-США, 2008. Режисер Картер Сміт. У ролях: Джонатан Такер, Джина Мелоун, Шон Ешмор, Лаура Ремсі, Джо Андерсон.

ruins

Студенти, які відпочивають у Мексиці, вирішують відправитись на розкопки у джунглі, де серед розвалин живе щось жахливе. Продовжити читання “Руїни”

Анаконда-2: Полювання за кривавою орхідеєю

Анаконда-2: Полювання за кривавою орхідеєю (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid / Анаконда-2: Охота за кровавой орхидеей). США, 2004. Режисер Дуайт Г. Літтл. У ролях: Джонні Месснер, [Моріс Честнат->moris-chestnut], Кеді Стрікленд, Метью Марсден, Ніколас Гонсалес, Юджин Берд, Пітер Кертін.

ТРК “Україна”, середа 9 квітня, 00.05

Група вчених вирушає в джунглі Борнео на пошуки рідкісної орхідеї, з якої, як свідчать їх дослідження, можна виготовити ліки, що уповільнюють старіння. Однак вони не здогадуються про те, що таємницю квітки охороняють велетенські анаконди… Продовжити читання “Анаконда-2: Полювання за кривавою орхідеєю”