З 13 у 30

З 13 у 30 (13 Going on 30 / Из 13 в 30). США, 2004. Режисер Гарі Вінік. У ролях: [Дженніфер Гарнер->jennifer-garner], [Марк Руффало->mark-ruffalo], Кеті Бейкер, Джуді Грір, Енді Серкіс, Сем’юел Болл.

ТРК “Україна”, неділя 20 квітня, 16.30

13-річна Джина стає посміховиськом на власному дні народження, до того ж злі однокласниці замикають її у підвалі. Дівчинка хоче якомога швидше стати дорослою і наступного ж дня прокидається 30-річною діловою жінкою, яка має усе, про що мріяла… Продовжити читання “З 13 у 30”

В прольоті

В прольоті (Forgetting Sarah Marshall / В пролете). Комедія. США, 2008. Режисер Ніколас Столлер. У ролях: Джейсон Сігел, Крістен Белл, Міла Куніс, Расселл Бранд.

Розчавлений нещодавним розривом з подружкою, телезіркою Сарою, Пітер їде на Гаваї, однак не підозрює, що саме там зустрінеться з Сарою та її новим бойфрендом…

Сценарист і виконавець головної ролі Сігел раніше писав сценарій до “Трішки вагітної”.

Золото дурнів

Золото дурнів (Fool’s Gold / Золото дураков). Пригодницька комедія. США, 2008. Режисер Ендрю Теннант. У ролях: [Метью Макконахі->mathew-mcconaghey], [Кейт Хадсон->cate-hudson], Дональд Сазерленд, Юен Бремнер, Алексіс Дзієна.

fools

Бен Фіннеган – серфер і мисливець за скарбами, який мріє знайти легендарні королівські 40 скринь зі скарбами, що затонули у 1715 р. у морі. Гонитва за скарбом починається, коли у нього в руках опиняється довгоочікувана підказка… Продовжити читання “Золото дурнів”

Техаські рейнджери

Техаські рейнджери (Texas Rangers / Техасские рейнджеры). США, 2001. Режисер Стів Майнер. У ролях: Джеймс Ван Дер Бік, Ділан Макдермот, [Ештон Катчер->ashton-cutcher], [Альфред Моліна->alfred-molina], Рейчел Лі Кук, Роберт Патрік, Леонор Варела.

НТН, четвер 17 квітня, 19.30

Бажаючу зупинити криваві розправи, які безкарно влаштовує банда Кінга Фішера, капітан Макнеллі та його помічник створюють загін рейнджерів і оголошують Фішера поза законом… Чергова невдала спроба оживити жанр вестерну. Для того, щоб хоча б в якійсь мірі зацікавити ковбойським фільмом сучасного глядача, потрібен або дійсно вартий уваги сюжет, або зірки першої величини у головних ролях. У даному випадку не було ні того, ні іншого: ставку зробили на акторів молодих, а в сюжетному плані все максимально просто, хоча й динамічно. Логічним наслідком була майже повна відсутність інтересу до картини.

Старим тут не місце

Перше питання, пов’язане з цим фільмом, – чи дійсно він вартий виданих йому чотирьох “Оскарів”? Відповідь цілком позитивна: це дійсно один з найкращих фільмів минулого року і одна з найкращих робіт братів Коенів.

country

Продовжити читання “Старим тут не місце”

Хав’єр Бардем

Хав’єр Бардем (Javier Bardem / Хавьер Бардем) народився 1 березня 1969 р. у Лас-Пальмас. Його мати – відома іспанська актриса Пілар Бардем, сестра знаменитого режисера Хуана Антоніо Бардема. Хав’єр був приречений зв’язати своє майбутнє з кіно, оскільки акторами були також його брат Карлос і сестра Моніка. Йому було лише 6 років, коли він дебютував у телесеріалі “Спритник”. Проте кіно було далеко не єдиним захопленням хлопця: у 13 років він увійшов до національної збірної Іспанії з регбі, потім захопився боксом і штангою. Зайняття спортом допомогли йому розвинути ефектну мускулатуру, яка в подальшому не один раз знадобилася йому під час формування екранного іміджу.

bardem

Продовжити читання “Хав’єр Бардем”

Старим тут не місце

Старим тут не місце (No Country for Old Men / Старикам тут не место). Кримінальна драма. США, 2007. Режисери [Джоел та Етан Коени->coens]. У ролях: [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], [Хав’єр Бардем->javier-bardem], Джош Бролин, [Вуді Харрелсон->woody-harrelson], Келлі Макдональд, Гаррет Діллахант.

count

Луелін Мосс (Бролін) – житель маленького техаського містечка, який на місці бандитської розбірки знаходить валізу з великою сумою грошей. Його переслідують найманий вбивця Антон Чігур (Бардем) і місцевий шериф Ед Белл (Джонс). Продовжити читання “Старим тут не місце”