Симона

Симона (Simone / Симона). США, 2002. Режисер Ендрю Ніккол. У ролях: [Аль Пачіно->al-pacino], Кетрін Кінер, Пруїт Тейлор Вінс, Джей Мор, Рейчел Робертс, Джейсон Шварцман, Стенлі Андерсон, Вайнона Райдер, Еван Рейчел Вуд, Денієл фон Берген.

Інтер, неділя 27 неділя, 22.55

Коли вередлива кінозірка (Райдер) відмовляється працювати з режисером Віктором Таранським (Пачіно), керівництво студії звільняє його. За допомогою новітніх технологій невдаха-постановник створює комп’ютерну акторку і вмонтовує її в усі сцени свого фільму. Віртуальна зірка відразу завойовує славу, і невдовзі її навіть висувають на «Оскара»… Продовжити читання “Симона”

Міс Конгеніальність-2: Чарівна і небезпечна

Міс Конгеніальність-2: Чарівна і небезпечна (Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous / Мисс Конгениальность-2: Прекрасна и опасна). США, 2005. Режисер Марк Лоренс. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], Реджина Кінг, Хізер Бернс, Вільям Шетнер.

Новий канал, субота 26 квітня, 19.45

Успішна операція на конкурсі краси перетворює агента ФБР Грейс Харт на зірку телебачення і преси. Вона змушена погодитись на відтепер єдиний можливий для неї вид праці й стати стильною ведучою ток-шоу. Грейс швидко входить у нову роль… Продовжити читання “Міс Конгеніальність-2: Чарівна і небезпечна”

Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу (Gwyneth Paltrow / Гвинет Пэлтроу) народилась 28 вересня 1972 р. у Лос-Анджелесі. Не дивно, що дочка акторки Блайт Даннер (“Знайомство з батьками”) та телепродюсера і режисера Брюса Пелтроу обрала шлях актриси кіно. Коли Гвінет було 11 років, сім’я перебралась у Нью-Йорк, де дівчинка змогла бачити свою матір, лауреатку престижної театральної премії “Тоні”, у численних виставах. Спочатку вона приходила просто як глядач, потім допомагала матері, а далі особисто почала брати участь у виставах, кілька разів виступивши разом з Блайт. Вже після дебютної ролі у постановці “Пригод Гекльберрі Фінна” Гвінет знала, що акторство – це саме те, чим вона хоче займатись.

psltr

Продовжити читання “Гвінет Пелтроу”

Руїни

Чи можна вважати вдалим хоррор, якщо під час перегляду він переважно викликає сміх? Майже філософське питання, відповідь на яке залежить від того, якою глядач вважає мету фільму. Якщо розважити, то з цих стрічка цілком впоралась. Якщо налякати – не дуже.

ruins1

Продовжити читання “Руїни”

Роберт Дауні-мол.

Роберт Дауні-мол. (Robert Downey Jr. / Роберт Дауни-мл.) народився 4 квітня 1965 р. у Нью-Йорку у сім’ї незалежного режисера Роберта Дауні. У 5 років дебютував у картині свого батька «Фунт» (1970). У 17 залишив школу, щоб стати актором. Спочатку юнаку не щастило, тому він змушений був підробляти офіціантом і продавцем у магазині взуття, а через деякий час потрапив в імпровізаційну трупу, що виступала у клубі «Area».

dawn1

Продовжити читання “Роберт Дауні-мол.”

Золото дурнів

Давно не траплялось фільму, зміст якого би настільки точно відповідав назві. Фільм про золото. І про дурнів. Чистесеньких дурнів. І таке враження, що дурнями й знятий або принаймні розіграний.

fool-gold

Продовжити читання “Золото дурнів”

Детектив Шафт

Детектив Шафт (Shaft / Детектив Шафт). США, 2000. Режисер Джон Сінглтон. У ролях: [Сам’юел Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Ванесса Вільямс->vanessa-williams], Джеффрі Райт, [Крістіан Бейл->christian-bale], Ден Хедая, Тоні Коллетт, Річард Раундтрі.

Новий канал, понеділок 21 квітня, 22.15

Темношкірий детектив Джон Шафт арештовує молодого вбивцю-расиста Волтера Вейда, але впливовий татусь рятує негідника від заслуженого покарання. Коли через два роки мерзотник повертається до міста, поліцейський починає розшукувати Даян Палм’єрі – єдиного свідка злочину, що може дати свідчення проти Вейда…

shaft

Продовжити читання “Детектив Шафт”