Одного разу у Вегасі

Фільм, жанр якого визначений як романтична комедія, чітко розпадається на дві частини – комічну та романтичну. Причому сказати, що комічна частина до нестями смішить, а романтична – до сліз зворушує, було б великим перебільшенням.

vegas

Продовжити читання “Одного разу у Вегасі”

Джейсон Х

Джейсон Х (Jason X / Джейсон Х). США, 2002. Режисер Джеймс Ісаак. У ролях: Лекса Дойг, Лайза Райдер, Чак Кемпбелл, [Дейвід Кроненберг->david-kronenberg], Джонатан Поттс, Пітер Менсах, Мелісса Ейд, Кейн Ходдер, Мелоді Джонсон, Філіп Вільямс, Дервін Джордан.

ICTV, субота 10 травня, 23.40

Монстра-«хокеїста» Джейсона Ворхіза (Ходдер) били, різали, топили, вішали, проте знищити не змогли ні в 20-му столітті, ні в 21-му, тому вчені вирішили заморозити його. Суперманіяк прокинувся аж у 25-му сторіччі, на космічному кораблі, але не тільки не втратив свої неординарні бійцівські здібності, а й став сильнішим, ніж будь-коли…

jason-x

Продовжити читання “Джейсон Х”

Пограбування на Бейкер-стріт

Пограбування на Бейкер-стріт (The Bank Job / Ограбление на Бейкер-стрит). Трилер. США, 2008. Режисер Роджер Дональдсон. У ролях: [Джейсон Стетем->jason-statham], Сафрон Берроуз, Стівен Кемпбелл Мур, Дейвід Суше.

thebankjo

Стрічку засновано на реальних подіях, що відбувались у Великобританії у 1971 р. Тоді було здійснено одне з найбільш легендарних пограбувань банку в історії Англії, коли не було здійснено жодного арешту і не знайдено найменшого сліду вкрадених грошей. Наліт на банк на Бейкер-стріт був ініційований офіційними особами, які намагались дістатися до таємничої банківської комірки…

Крістен Белл

Крістен Белл (Kristen Bell / Кристен Белл) народилась 18 липня 1980 р. у Гантінгтоні (передмістя Детройта, штат Мічиган). Її мати Лорлай Белл працювала медсестрою, а батько Том Белл був ведучим новин на одному з місцевих телеканалів. Хоча батьки Крістен розлучились, коли вона була ще маленькою, в інтерв’ю актриса розповідає, що її дитинство було щасливим. Батько знову одружився, коли дівчинці було чотири роки, але він завжди був поряд з дочкою, якій довелось звикати до мачухи і двох зведених сестер. “Я прив’язана до обох сімей, – розповідає акторка, – тому що я проводила однакову кількість часу як з однією, так і з іншою”.

bell

Продовжити читання “Крістен Белл”

Напад на 13-ту дільницю

Напад на 13-ту дільницю (Assault on Precinct 13 / Нападение на 13-й участок). США, 2005. Режисер Жан-Франсуа Ріше. У ролях: [Ітан Хоук->ethan-hawk], [Лоренс Фішберн->lawrence-fishburn], [Габріел Бірн->gabriel-birn], Марія Белло, Джон Легуїзамо, Браян Деннехі.

ICTV, середа 7 травня, 23.00

Група корумпованих поліцейських влаштовує облогу дільниці 13, де намагаються врятуватись кілька їх добропорядних колег та відомий злочинець (Фішберн), який і є головною мішенню негідників… Римейк культового малобюджетного трилера Джона Карпентера, в якому від оригіналу залишились лише назва і центральна ідея. Хоча Фішберн та Бірн цілком на своєму місці, авторам нової версії не вдалося перебороти кризу жанру і брак оригінальних та цікавих ідей. Звичайний середній рівень, нічого більше.

Одного разу у Вегасі

Одного разу у Вегасі (What Happens in Vegas / Однажды в Вегасе). Романтична комедія. США, 2008. Режисер Том Вон. У ролях: [Ештон Катчер->ashton-cutcher], [Камерон Діас->cameron-dias], Квінн Латіфа, Роб Корді, Денніс Фаріна.

whathappensinvegas_galleryteaser.jpg

Після веселої ночі у Лас-Вегасі хлопець і дівчина прокидаються в одному ліжку і згадують, що вони добре напились, одружились, ще й взяли величезний джек-пот. На свіжу голову кожен з молодят розробляє план, як позбутися своєї “другої половини” і забрати всі гроші собі…

Діас зізналась, що знялась у цій картині лише для того, щоб весело провести літо.

Смертельне полювання

Смертельне полювання (Death Hunt / Смертельная охота). США, 1981. Режисер Пітер Хант. У ролях: [Чарльз Бронсон->charles-bronson], [Лі Марвін->lee-marvin], Ендрю Стівенс, Енджи Дікінсон, Карл Везерс, Ед Лотер.

ENTER-фільм, понеділок 5 травня, 21.30

У канадських горах під час собачих боїв герой Бронсона рятує від натовпу напівмертвого пса, побивши його хазяїна. Той намагається помститися, але невдало. Місцевий представник закону (Марвін) влаштовує на героя справжнє полювання… Не гірше і не краще, ніж більшість бойовичків Бронсона, створених в останнє десятиліття його слави.