Скубі Ду-2: Монстри на волі

Скубі Ду-2: Монстри на волі (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed / Скуби Ду-2: Монстры на свободе). США, 2004. Режисер Раджа Госнелл. У ролях: Фредді Принц-мол., Сара Мішель Геллар, Метью Ліллард, Лінда Карделліні, Сет Грін, Алісія Сілверстоун, Пітер Бойл, Тім Блейк Нельсон.

1+1, неділя 18 травня, 13.45

Команда шукачів пригод під назвою «Корпорація «Таємниця», до складу якої входять Фред (Принц-мол.), Дафна (Геллар), Велма (Карделліні), Шеггі (Ліллард) та пес Скубі Ду, успішно розплутує найзагадковіші кримінальні справи. Їх новий противник – лиходій, який намагається захопити владу у місті Кулсвіль за допомогою машини, що створює монстрів…

scooby2

Продовжити читання “Скубі Ду-2: Монстри на волі”

Вогненна стіна

Вогненна стіна (Firewall / Огненная стена). США, 2006. Режисер Річард Лонкрейн. У ролях: [Гаррісон Форд->harrison-ford], [Пол Беттані->paul-bettani], Вірджинія Медсен, Джиммі Беннетт, Роберт Патрік.

Інтер, субота 17 травня, 22.20

Спеціаліст з банківських комп’ютерних систем Джек Стенфілд (Форд) дуже добре жив і працював, доки його родину не захопили злочинці. Єдиний спосіб дістати потрібні їм гроші для Джека – пограбувати банк, зламавши власну систему безпеки…

firewall

Продовжити читання “Вогненна стіна”

Хроніки Нарнії: Принц Каспіан

Кому цю стрічку можна рекомендувати у першу чергу – це усім тим, кому сподобалась перша частина. Стиль витримано (не дивно, адже режисер той самий), актори ті самі, і прірви у якості між стрічками не спостерігається.

caspi

Продовжити читання “Хроніки Нарнії: Принц Каспіан”

Хроніки Нарнії: Принц Каспіан

Хроніки Нарнії: Принц Каспіан (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian / Хроники Нарнии: Принц Каспиан). Фентезі / пригоди. США, 2008. Режисер Ендрю Адамсон. У ролях: Джордж Хенлі, Вільям Мослі, Скандар Кейнес, Анна Поплвелл, Бен Барнс, Серджио Кастелліто, Ворвік Дейвіс, Пітер Дінклейдж, [Тільда Суїнтон->tilda-swinton].

caspian

Діти родини Певансі повертаються у Нарнію. В Англії минуло зовсім небагато часу, а в Нарнії – століття. Країною править зловісний король Міраз, але у чарівного королівства є надія – принц Каспіан. Щоб допомогти йому відвоювати трон, четверо підлітків збирають армію міфічних істот на чолі з левом Асланом. Продовжити читання “Хроніки Нарнії: Принц Каспіан”

«Загублені» – знову перший сезон

Неймовірно популярний у світі і вже давно визнаний глядачами і критиками cеріал Lоst в Україні відомий під назвою «Загублені». Події серіалу розгортаються на закинутому тихоокеанському острові, на якому опинились 48 людей, що вижили у аварії рейсу 815 авіакомпанії Oceanic. Вони всі разом мають боротися за виживання.

lost

Із квітня «Загублених» можна дивитися на каналі AXN Sci-Fi із самого початку. Звичайно, найцікавіше це буде для тих, хто пропустив перші сезони. А для фанатів це гарна можливість поностальгувати, тим більше, показ відбувається у новому та кращому дубляжі.

Пограбування на Бейкер-стріт

Як ви вже здогадались, [Стетем->jason-statham] грає не Шерлока Холмса. І він буде не розслідувати, а саме грабувати.

bankjob

Продовжити читання “Пограбування на Бейкер-стріт”