Хелловін: Воскресіння

Хелловін: Воскресіння (Halloween: Resurrection / Хэллоуин: Воскрешение). США, 2002. Режисер Рік Розенталь. У ролях: Бред Лорі, Баста Реймс, Б’янка Кайліч, Шон Патрік Томас, Томас Іан Ніколас, Кеті Сакхоф, Дейзі Маккракін, Тайра Бенкс, Джеймі Лі Кертіс.

Новий канал, середа 1 листопада, 1.10

Майкл Маєрс, безсмертний різник у білій масці, повертається, щоб вбити власну сестру Лорі Строуд, яка потрапила до божевільні. Потім маніяк прямує до будинку своїх батьків, де кілька винахідливих продюсерів влаштували «шоу реального часу». Шестеро юнаків та дівчат мають провести ніч у цьому будинку, але поява монстра руйнує їх плани…

Хелловін: Воскресіння (Halloween: Resurrection / Хэллоуин: Воскрешение). США, 2002. Режисер Рік Розенталь. У ролях: Бред Лорі, Баста Реймс, Б’янка Кайліч, Шон Патрік Томас, Томас Іан Ніколас, Кеті Сакхоф, Дейзі Маккракін, Тайра Бенкс, [Джеймі Лі Кертіс->jamie-lee-curtis].

ТРК “Україна”, субота 24 травня, 23.55

Майкл Маєрс, безсмертний різник у білій масці, повертається, щоб вбити власну сестру Лорі Строуд, яка потрапила до божевільні. Потім маніяк прямує до будинку своїх батьків, де кілька винахідливих продюсерів влаштували «шоу реального часу». Шестеро юнаків та дівчат мають провести ніч у цьому будинку, але поява монстра руйнує їх плани…

Продовжити читання “Хелловін: Воскресіння”

Індіана Джонс та королівство кришталевого черепа

Після стількох років чекання більшість кіноманів вже думали, що цього не станеться ніколи. І все ж таки сталося: через майже десять років після свого останнього хрестового походу найславетніший археолог нашого часу повернувся на екрани, щоб розім’яти м’язи, зім’яти у брухт десяток різних транспортних засобів, розігнати хлистом і все ще міцними кулаками три десятки радянських солдатів, розгадати дві-три легендарні загадки, не залишити ані камінчика від загубленого золотого міста і навіть… але ні, це вже був би спойлер.

jones1

Продовжити читання “Індіана Джонс та королівство кришталевого черепа”

Індіана Джонс та королівство кришталевого черепа

Індіана Джонс та королівство кришталевого черепа (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull / Индиана Джонс и королевство хрустального черепа). Пригоди / фантастика / комедія. США, 2008. Режисер [Стівен Спілберг->steven-spielberg]. У ролях: [Харрісон Форд->harrison-ford], [Шиа Ла Беф->shia-la-bef], [Кейт Бланшетт->cate-blanchett], Рей Вінстон, Джон Херт.

jones4

Археолог-шибайголова Індіана Джонс (Форд), хоча й постарішав, не втратив смаку до пригод. У нових мандрах його супроводжує юний помічник (Ла Беф)… Продовжити читання “Індіана Джонс та королівство кришталевого черепа”

Новачок

Новачок (The Rookie / Новичок). США, 1990. Режисер [Клінт Іствуд->clint-eastwood]. У ролях: Клінт Іствуд, [Чарлі Шин->charlie-sheen], Соня Брага, Рауль Хуліа.

Інтер, середа 21 травня, 23.55

Схоже, “Інтер” цього тижня спробував створити щось на кшталт “ретроспективи Іствуда”, однак сказати, що хтось там доклав хоч трішки зусиль, щоб гідно підібрати фільми, було б сильним перебільшенням. У цьому черговому пересічному бойовичку, знятому їм у далеко не найкращий свій період, Клінт грає поліцейського, який разом з новачком (Шин) намагається вистежити банду викрадачів автомобілів. Свого часу це кіно було досить відомим завдяки трюку з “літаючою” машиною та сценою спілкування закованого Іствуда зі злочинницею, однак нинішні глядачі бачили надцять разів і не таке.

Джефф Бріджес

Джефф Бріджес (Jeff Bridges / Джефф Бриджес) народився 4 грудня 1949 р. Свою кінокар’єру він почав у настільки юному віці, що може здатися, що він народився на знімальному майданчику. Його дебют відбувся, коли Джеффу було усього чотири місяці, у фільмі “Компанія, якою вона володіє” на початку 50-х рр. Наступного разу він з’явився перед камерою у восьмирічному віці у телесеріалі “Морська піхота”, де грав разом з батьком, актором Ллойдом Бріджесом.

bridges

Продовжити читання “Джефф Бріджес”

Той, що йде по канату

Той, що йде по канату (Tightrope / Идущий по канату). США, 1984. Режисер Річард Таггл. У ролях: [Клінт Іствуд->clint-eastwood], Женев’єв Бюжо, Елісон Іствуд, Ден Хедая.

Інтер, понеділок 19 травня, 23.20

Поліцейський Весблок (Іствуд) з Нового Орлеану намагається впіймати сексуального маніяка. Намагаючись зрозуміти психологію вбивці і вирахувати майбутню жертву, він мандрує сумнівними кварталами міста, ніби ідентифікуючи себе з психопатом. Хитрий вбивця починає власне полювання у відповідь… Один з найбільш нестандартних поліцейських трилерів з Іствудом, в якому у самого головного героя вистачає власних комплексів. Однак до класики на кшталт “Брудного Гаррі” стрічці все ж таки далеко.