Викидайли

Викидайли (Knockaround Guys / Вышибалы). США, 2002. Режисери Браян Коппелман та Дейвід Левін. У ролях: Баррі Пеппер, [Він Дізель->vin-diesel], Сет Грін, Ендрю Даволі, [Денніс Хоппер->dennis-hopper], [Джон Малкович->john-malcovich], Джош Мостел, Том Нунан, Шон Дойл, Кевін Гейдж, Френк Пеллегріно.

ICTV, неділя 1 червня, 19.25

Син відомого бруклінського гангстера Метт Демарет (Пеппер) переконує свого батька (Хоппер) доручити йому та його друзям (Дізель, Грін, Даволі) важливу справу. Мафіозі наказує їм перевезти сумку з великою сумою грошей, однак хлопці гублять її у невеликому містечку в штаті Монтана і змушені мати справу з місцевим шерифом… Продовжити читання “Викидайли”

День кінця світу

День кінця світу (The Day The World Ended / День конца света). США, 2001. Режисер Теренс Гросс. У ролях: Ренді Квейд, Настасья Кінскі, Боббі Еднер, Дебра Крістофферсон, Ніл Віпонд, Кетрін Фіоре, Дейвід Гетц, Стівен Тоболовскі, Гарі Гронер.

1+1, субота 31 травня, 22.45

Дитячий психолог Дженніфер Стіллман (Кінскі) приїздить до маленького містечка і знайомиться з місцевим лікарем Майклом Маккейном (Квейд) та його прийомним сином Беном. Хлопчик пережив смерть матері і тепер не може ні з ким знайти спільної мови. Невдовзі у місті з’являється монстр, який одного за одним знищує усіх ворогів Бена… Продовжити читання “День кінця світу”

Заборонене царство

Заборонене царство (The Forbidden Kingdom / Запрещенное царство). Комедія / кунг-фу / пригоди. США, 2008. Режисер Роб Мінкофф. У ролях: [Джекі Чан->jackie-chan], [Джет Лі->jet-li], Майкл Ангарано, Лю Іфей, Колін Чоу, Джекі Ву, Морган Бенуа.

kingg

Хлопець на ім’я Джейсон (Ангарано), який любить дивитись фільми про бойові мистецтва, знайомиться зі старим китайцем. У його ломбарді герой знаходить речі древнього китайського воїна, наділені магічною силою, і завдяки ним переноситься у минуле, у Древній Китай, де зустрічає двох вчителів кунг-фу, Лу Єна (Чан) та Мовчазного Монаха (Лі). Продовжити читання “Заборонене царство”

Королева проклятих

Королева проклятих (The Queen of the Damned / Королева проклятых). США, 2002. Режисер Майкл Раймер. У ролях: Стюарт Таунсенд, Алая, Маргеріт Моро, Пол Макганн, Лєна Олін.

ICTV, четвер 29 травня, 23.00

Стрічка базується на книгах “Вампір Лестат” та “Королева проклятих” з серії “Хроніки вампіра” Енн Райс. Лестат, герой першої з відомих екранізацій Райс “Інтерв’ю з вампіром”, пробуджується від сну і стає у новому для себе світі рок-зіркою. Однак його пробудження – це лише початок, оскільки воно кличе повернутися до життя набагато більше зло – Акашу, королеву усіх вампірів… Якби не ажіотаж навколо стрічки, спричинений трагічною загибеллю співачки й акторки Алаї, вона б взагалі була не варта уваги. На відміну від “Інтерв’ю”, де Лестат був стовідсотковим злом, тут він персонаж мало не позитивний, тому інтерес до нього втрачається дуже швидко.

Кевін Спейсі

Кевін Спейсі (Kevin Spacey / Кевин Спейси) народився 26 липня 1959 р. у Нью-Джерсі, в містечку під назвою Південний Оранж. Його мати була секретаркою, а батько, хоч все життя мріяв стати серйозним письменником, змушений був працювати лише над технічними підручниками. Через його роботу сім’я часто переїздила і врешті-решт опинилась у Лос-Анджелесі. Саме там Кевін, якого спочатку направили до воєнної школи, відвідував Чатсвортську вищу школу, де невдовзі почав досить часто з’являтись у театральних постановках. Разом з ним вчились Мері Віннінгем та [Вел Кілмер->val-kilmer].

spacey1

Продовжити читання “Кевін Спейсі”

21

21 (21 / 21). Кримінальна драма. США, 2008. Режисер Роберт Лукетич. У ролях: [Кевін Спейсі->kevin-spacey], Джим Стерджесс, [Кейт Босворт->kate-bosworth], [Лоренс Фішберн->lawrence-fishburn], Аарон Йоо, Джош Гед, Джейкоб Піттс.

21

Математичні генії з Массачусетського технологічного інституту під керівництвом афериста-професора (Спейсі) обіграють лас-вегаське казино, використовуючи удосконалену схему підрахунку карт, що вибули. Головний герой приєднується до цієї команди, оскільки йому потрібні гроші для того, щоб вступити у Гарвард. Продовжити читання “21”