Забираючи життя

Забираючи життя (Taking Lives / Забирая жизнь). США, 2004. Режисер Д. Дж. Карузо. У ролях: Анжеліна Джолі, Ітан Хоук, Чекі Каріо, Олів’є Мартінес, Кіфер Сазерленд, Жан-Юг Англад, Джина Роулендс.

1+1, п’ятниця 3 листопада, 22.20

Досвідчений агент ФБР Грейс Вандерхольт (Джолі) приїздить у Монреаль, щоб допомогти місцевим поліцейським розшукати серійного вбивцю. Цей маніяк краде життя жертв, тобто видає себе за них після вбивства. Грейс готова підозрювати усіх і кожного, але справжнім негідником, звичайно ж, виявиться той, кого вона підозрює найменше…

Забираючи життя (Taking Lives / Забирая жизнь). США, 2004. Режисер Д. Дж. Карузо. У ролях: [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], [Ітан Хоук->ethan-hawk], Чекі Каріо, Олів’є Мартінес, Кіфер Сазерленд, Жан-Юг Англад, Джина Роулендс.

1+1, неділя 3 серпня, 22.30

Досвідчений агент ФБР Грейс Вандерхольт (Джолі) приїздить у Монреаль, щоб допомогти місцевим поліцейським розшукати серійного вбивцю. Цей маніяк краде життя жертв, тобто видає себе за них після вбивства. Грейс готова підозрювати усіх і кожного, але справжнім негідником, звичайно ж, виявиться той, кого вона підозрює найменше…

Продовжити читання “Забираючи життя”

Служителі закону

Служителі закону (U. S. Marshals / Служители закона). США, 1998. Режисер Стюарт Бейрд. У ролях: [Томмі Лі Джонс->tommy-lee-jones], [Веслі Снайпс->wesley-snipes], [Роберт Дауні-мол.->robert-dawney-jr], Ірен Жакоб.

Новий канал, субота 2 серпня, 19.35

Судовий виконавець Сем Джерард (Джонс) знову, як і у “Втікачі” з Гаррісоном Фордом, переслідує невинного хлопця (Снайпс), засудженого на смерть. Йому знову доводиться не лише ловити втікача, а й з’ясовувати, хто його підставив, і розбиратись зі справжніми злочинцями… Оскільки Форд відмовився зніматись у сіквелі (повірити у те, що одного чоловіка можуть двічі незаслужено засудити, насправді досить важкувато), сюжет вирішили побудувати навколо його опонента і переслідувача Джерарда (не останню роль зіграв той факт, що Джонс отримав “Оскар” за цю роль). Однак, незважаючи на чудові трюки, двічі увійти у ту саму воду знову не вдалося: в сюжеті забагато повторень, тому картина, незважаючи на досить міцну акторську підтримку, залишається лише блідою копією.

Мумія-3: Гробниця Імператора Драконів

Прихильники цього кіносеріалу можуть радіти: “Мумія” залишилась “Мумією”. Змінився режисер, проте стиль екзотичних напівказкових пригод майже не змінився, просто замість тематики єгипетської нам цього разу пропонують китайську.

mummy3

Продовжити читання “Мумія-3: Гробниця Імператора Драконів”

Реплікант

Реплікант (Replicant / Репликант). США, 2001. Режисер Рінго Лем. У ролях: [Жан-Клод Ван Дамм->jean-claude-van-damme], Майкл Рукер, Ієн Робінсон, Кетрін Дент, Марні Оттон.

Новий канал, четвер 31 липня, 22.20

Для того, щоб вистежити невловимого серійного вбивцю Люка Савара (Ван Дамм), приймається рішення створити його генетичного двійника (теж Ван Дамм) і відправити його за оригіналом у товаристві поліцейського-невдахи Джейка… Чомусь цього тижня демонструють багато фільмів про двійників. У Ван Дамма в подібних ролях є чималий досвід: не лише “Подвійний удар”, а й “Максимальний ризик”, щоправда, в останньому роль другого брата була мінімальною. Актор-кікбоксер і цього разу виконав дві несхожі ролі, хоча й зіграв їх на рівні бойовика класу “Б” – а оскільки стрічка і є бойовиком класу “Б”, нічого іншого від нього не вимагалось. Крім прихильників Ван Дамма, картина навряд чи зможе когось всерйоз зацікавити.

Я знаю, хто мене вбив

Я знаю, хто мене вбив (I Know Who Killed Me / Я знаю, кто меня убил). США, 2007. Режисер Кріс Сівертсон. У ролях: [Ліндсей Лохан->lindsey-lohan], [Джулія Ормонд->julia-ormond], Джессіка Роуз, Спенсер Гаррет.

ТРК “Україна”, середа 30 липня, 21.30

Дівчина на ім’я Обрі Флемінг (Лохан) приходить до тями після тяжких поранень і починає розповідати усім, що вона зовсім інша людина, з іншими ім’ям і життям. Чи грає з нею злий жарт пошкоджена психіка, чи, може, вона все ж таки каже правду?..

whokilledme

Продовжити читання “Я знаю, хто мене вбив”

Марія Белло

Марія Белло (Maria Bello / Мария Белло) народилась 18 квітня 1967 р. у місті Норістаун (штат Пенсильванія). Її батько Джо Белло – італієць, який працював підрядником, мати Кеті Белло – медсестра польського походження. У Марії є два брати Кріс та Джоуї, а також молодша сестра Ліза. Після закінчення католицької середньої школи Белло продовжила навчання в університеті Вілланова у передмісті Філадельфії, де вивчала політологію, збираючись стати юристом. Проте на старших курсах вона записалася у клас акторської майстерності і після закінчення університету поїхала у Нью-Йорк, де вступила до театрального училища. Марія грала у малобюджетних постановках за межами Бродвею, таких, як “Вбивця у мені”, “Міське планування” тощо.

bello1

Продовжити читання “Марія Белло”

Мумія-3: Гробниця Імператора Драконів

Мумія-3: Гробниця Імператора Драконів (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor / Мумия-3: Гробница Императора Драконов). Містика / пригоди. США, 2008. Режисер Роб Коен. У ролях: [Брендан Фрейзер->brendan-fraser], [Джет Лі->jet-li], [Марія Белло->maria-bello], Люк Форд, [Мішель Йєо->michelle-yeo].

mummy3

Військовий фанатик, генерал Янг, збирається пробудити до життя деспотичного імператора з династії Хань і з його багатотисячною армією завоювати Китай, але у нього на шляху стає сім’я авантюристів О’Коннелів. Продовжити читання “Мумія-3: Гробниця Імператора Драконів”