Темний Лицар

Темний Лицар (The Dark Knight / Темный Рыцарь). Бойовик / кримінальна драма / кінокомікс. США, 2008. Режисер [Крістофер Нолан->christopher-nolan]. У ролях: [Крістіан Бейл->christian-bale], [Хіт Леджер->heat-ledger], [Аарон Екхарт->aaron-ekhart], [Гарі Олдмен->gary-oldman], [Майкл Кейн->michael-cain], [Меггі Гілленхаал->maggie-gyllenhaal], [Морган Фрімен->morgan-freeman], [Кілліан Мерфі->cillian-murphy], [Ерік Робертс->eric-roberts], Ентоні Майкл Голл.

darkknight

Після вирішальної перемоги у боротьбі з мафією міста Готем Бетмен (Бейл) та його союзники, лейтенант Гордон (Олдмен) та прокурор Харві Дент (Екхарт), стикаються з новим різновидом зла – маніакальним злочинцем Джокером (Леджер), який хоче посіяти у місті хаос… Продовжити читання “Темний Лицар”

Доказ життя

Доказ життя (Proof of Life / Доказательство жизни). США, 2000. Режисер Тейлор Хекфорд. У ролях: Расселл Кроу, Мег Раян, Дейвiд Морс, Памела Рiд, Дейвiд Карузо, Готтфрiд Джон.

1+1, недiля 25 вересня, 00.20

Iнженер, який працюe у Пiвденнiй Америцi, потрапляe до рук мiсцевих терористiв. Коли горлорiзи починають вимагати великий викуп, дружина нещасного (Раян) звертаeться по допомогу до спецiалiста зi справ викрадення (Кроу)…

Доказ життя (Proof of Life / Доказательство жизни). США, 2000. Режисер Тейлор Хекфорд. У ролях: Расселл Кроу, Мег Раян, Дейвiд Морс, Памела Рiд, Дейвiд Карузо, Готтфрiд Джон.

Новий канал, недiля 17 серпня, 00.15

Iнженер, який працює у Пiвденнiй Америцi, потрапляє до рук мiсцевих терористiв. Коли горлорiзи починають вимагати великий викуп, дружина нещасного (Раян) звертається по допомогу до спецiалiста зi справ викрадення (Кроу)…

Продовжити читання “Доказ життя”

Пограбування по-італійськи

Пограбування по-італійськи (The Italian Job / Ограбление по-итальянски). США, 2003. Режисер Ф. Гері Грей. У ролях: [Марк Валберг->mark-walberg], [Шарліз Терон->charlize-theron], [Едвард Нортон->edward-northon], [Джейсон Стетем->jason-statham], Сет Грін, Дональд Сазерленд.

1+1, п’ятниця 15 серпня, 22.50

Банда злодіїв, очолювана Чарлі Крокером (Валберг), здійснює майстерне пограбування венеціанського палацу. У команді є зрадник Стів (Нортон), який краде вкрадене у своїх друзів і вбиває наставника Крокера – Бріджера (Сазерленд). Щоб помститися за Бріджера, Чарлі звертається по допомогу до його дочки – зломщиці сейфів Стелли (Терон)…

itjob1

Продовжити читання “Пограбування по-італійськи”

Мартін Скорсезе

Вперше людину, що лежить на шляху з простреленою головою, юний Мартін Скорсезе (Martin Scorsese / Мартин Скорсезе) побачив у п’ять років. Його сім’я жила в Маленькій Італії – найбільш кримінальному районі Мангеттена, хоча батьки Мартіна, Чарлз та Кетрін Скорсезе, були мирними людьми й затятими католиками. Хлопчик ріс ніжним і вразливим; сусідські діти називали його Містер Пігулка, оскільки він безперервно ковтав якісь пігулки. Хвороби переслідували його: запалення легенів, гайморити, алергія і, нарешті, тяжка форма астми, якою Мартін страждав з трьох років. Скорсезе вважав, що гірших, ніж він, не буває. Сидячи на самоті в своїй кімнаті, він малював персонажів улюблених фільмів, а потім почав сам вигадувати героїв та їх пригоди, старанно продумуючи кожну сцену і розстановку “акторів”. Однак у той час думки про кіно Мартін вважав гріховними. У 14 років він вступив до однієї з нью-йоркських духовних семінарій, але потім зрозумів, що це не його шлях, і влаштувався на кінофакультет Нью-Йоркського університету, паралельно підробляючи монтажером на студії.

scor

Продовжити читання “Мартін Скорсезе”

Сили природи

Сили природи (Forces of Nature / Силы природы). США, 1998. Режисер Бронвен Х’юїс. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], [Бен Аффлек->ben-afflek], Мойра Тірні, Стів Зан, Бліт Даннер, Майкл Фейрман.

Новий канал, середа 13 серпня, 22.15

У Бена (Аффлек) через день весілля, і він якраз поспішає до своєї чудової майбутньої дружини. Але проти нього, здається, повстала сама природа: літак не може злетіти, тому доводиться шукати інший вид транспорту. Дістатися потрібного місця Бену допомагає емоційна дівчина Сара, до якої у нього поступово виникають почуття… У прокаті картина мала дуже помірний успіх, але це непоганий зразок романтичної комедії (і до того ж з несподіваним для такого жанру фіналом) – переважно завдяки грі Баллок.

Джилліан Андерсон

Джилліан Андерсон (Gillian Anderson / Джиллиан Андерсон) народилась 9 серпня 1968 р. у передмісті Чикаго, проте невдовзі через роботу батька, який займався кінопрокатом, сім’я переїхала до Пуерто-Ріко. Потім Андерсони вирушили до Лондона, де й пройшли юні роки Джилліан. Незважаючи на те, що спочатку однокласники дражнили її за американський акцент і не хотіли приймати в своє коло, Андерсон часто згадує ті роки. Вона дуже швидко полюбила столицю Великобританії, тому звістка про те, що сім’я повертається в Штати, стала для неї справжнім шоком.

gillian1

Продовжити читання “Джилліан Андерсон”