Зведені брати

Зведені брати (Step Brothers / Сводные братья). Комедія. США, 2008. Режисер Адам Маккей. У ролях: [Вілл Феррелл->will-ferrell], [Джон С. Райллі->john-c-reilly], Мері Стінберген, Річард Дженкінс.

stepb

Бреннан Хафф (Феррелл) – 39-річний чоловік, який працює час від часу і продовжує жити з матір’ю Ненсі. Дейл Добек (Райллі) – 40-річний чоловік, який взагалі не має роботи і живе разом з батьком Робертом. Коли Роберт та Ненсі одружуються і вирішують жити разом, Бреннан та Дейл стають зведеними братами… Продовжити читання “Зведені брати”

Національна безпека

Національна безпека (National Security / Национальная безопасность). США, 2003. Режисер Денніс Дуген. У ролях: [Мартін Лоренс->martin-lawrence], Стів Зан, Колм Фіоре, Білл Дьюк, [Ерік Робертс->eric-roberts], Тімоті Басфілд, Робінн Лі, Бретт Каллен, Кен Лернер, Метт Маккой, Джо Флаерті, Марі Морроу.

1+1, субота 6 вересня, 22.30

Ерла Монтгомері (Лоренс) вигнали з поліцейської академії через занадто вибуховий характер. Хенка Рафферті (Зан) звільнили з поліції після бійки з Монтгомері, яку зняв відеокамерою один зі свідків. Двом невдахам, що ненавидять один одного, не залишається нічого іншого, як стати охоронцями і разом вплутатися у небезпечну кримінальну справу…

nat-sec

Продовжити читання “Національна безпека”

Джон С. Райллі

Джон С. Райллі (John C. Reilly / Джон С. Райлли) був п’ятим з шести дітей у сім’ї католиків-ірландців, які жили в чиказькому кварталі, жителі якого славилися своїм крутим характером. З восьми років Джон займався у дитячій акторській студії при Школі драми імені Гудмана в університеті DePaul. “Я вчився у чоловічій школі Brother Rice у Чикаго, – згадує Джон, – і мене постійно посилали на репетиції в жіночу школу. Там були потрібні хлопці на чоловічі ролі. І щоразу я немовби вмирав і потрапляв до раю”.

reily

Продовжити читання “Джон С. Райллі”

Вілл Феррелл

Вілл Феррелл (Will Ferrell / Уилл Феррелл) народився у 1967 р. Він виріс у місті Вірвін (штат Каліфорнія). Його батько – Лі Феррелл, саксофоніст групи Righteous Brothers. Кар’єра Вілла у ЗМІ почалась ще у школі: він робив оголошення на шкільному радіо, пародіюючи голоси вчителів. Після школи Феррелл вступив до University High School, а коли закінчив його, почав працювати спортивним коментатором на кабельному каналі. «Я вивчав журналістику, але відчував, що журналіста з мене не вийде, – згадує актор. – Мені було нецікаво робити репортажі. Я хотів стати Чеві Чейзом. З іншого боку, я відчував, що мені цікаво працювати перед камерою, мені подобалось, що на мене дивляться. Мені весь час хотілось пожартувати, щоб глядачі розсміялись».

ferrel1

Продовжити читання “Вілл Феррелл”

Красунчик Алфі

Красунчик Алфі (Alfie / Красавчик Алфи). США, 2004. Режисер Чарлз Шаєр. У ролях: [Джуд Лоу->jude-law], [Маріса Томей->marisa-tomei], [Сюзан Сарандон->susan-sarandon], Сієнна Міллер, Омар Еппс, Ніа Лонг, Джейн Краковскі.

Новий канал, середа 3 вересня, 22.20

Алфі (Лоу) – легковажний англієць, який живе в Нью-Йорку. Його головна мета в житті – спокусити якомога більше жінок. З коханками він поводиться досить цинічно, однак низка подій в житті Алфі примушує його переосмислити свою поведінку…

alfie

Продовжити читання “Красунчик Алфі”

Гавань

Гавань (Haven / Гавань). США-Великобританія-Німеччина-Іспанія, 2004. Режисер Франк І. Флаверс. У ролях: [Орландо Блум->orlando-bloom], Білл Пакстон, Стівен Діллейн, Агнес Брукнер, Зої Салдана.

НТН, вівторок 2 вересня, 19.25

Картина поєднує дві сюжетні лінії, причому не завжди у хронологічному порядку. Одна з них – втеча бізнесмена (Пакстон) на Кайманові острови, де він розраховує сховатись від податківців. Друга – роман між хлопцем на ім’я Шай (Блум) і дочкою темношкірого авторитета, який не закінчується нічим хорошим… Типовий кримінал з екзотичним антуражем і нехитрою мораллю починається непогано, але загалом не піднімається вище пересічного рівня і доводить, що самого Блума замало для повноцінного хіта.

Вавилон нашої ери

Вавилон нашої ери (Babylon A. D. / Вавилон нашей эры). Фантастика / бойовик. США, 2008. Режисер Матьє Кассовіц. У ролях: [Він Дізель->vin-diesel], [Мішель Йєо->michelle-yeo], Жерар Депардьє, Шарлота Ремплінг, Марк Стронг.

babyln

Дія відбувається у 2013 р. Найманець Тороп (Дізель) отримує просте, на перший погляд, завдання від російської мафії: відвезти у Монреаль жінку. Допомагають герою двоє інших найманців. Жінка переживає напади шизофренії, причому її стан передається оточуючим. Продовжити читання “Вавилон нашої ери”