Перерване життя

Перерване життя (Girl, Interrupted / Прерванная жизнь). США, 1999. Режисер [Джеймс Менголд->james-mengold]. У ролях: [Вайнона Райдер->winona-rider], [Анжеліна Джолі->angelina-jolie], Вупі Голдберг, Ванесса Редгрейв.

Інтер, субота 13 вересня, 23.05

Сюзанна (Райдер) через один дурний вчинок потрапляє до будинку для божевільних. Вона з подивом спостерігає за мешканцями божевільні, однак поступово починає з ними товаришувати, особливо з Лісою (Жолі), найнеспокійнішою з хворих… Продовжити читання “Перерване життя”

24 години

24 години (24 часа). Росія, 2000. Режисер Олександр Атанесян. У ролях: Максим Суханов, Андрій Панін, Сергій Новиков, Михайло Козаков, Тетяна Самойлова, Ігор Старигін, Георгій Тараторкін, Наталія Рогожкіна, Володимир Єрьомін.

СТБ, п’ятниця 12 вересня, 22.25

Кілер Фелікс на прізвисько «Діамант» (Суханов) був підставлений колегами під час ліквідації московського «авторитета». Непереможний вбивця тікає з в’язниці і намагається виїхати за кордон. Брати Шаламови, бізнесмен Льова (Панін) та наркоман Гарік (Новиков), отримують від місцевої мафії наказ знайти та знищити втікача на протязі доби… Продовжити читання “24 години”

Смертельні перегони

Слід відразу попередити фанів фільму-першоджерела 1975 р.: від нього мало що залишилось. Лише прізвиська Франкенштейна та Кулеметника Джо і, власне, ідея перегонів, де дозволено усе.

deathr

Продовжити читання “Смертельні перегони”

Обговоренню не пiдлягає

Обговоренню не пiдлягаe (Undisputed / Обсуждению не подлежит). США, 2001. Режисер Волтер Хiлл. У ролях: Веслi Снайпс, Вiнг Реймс, Пiтер Фалк, Майкл Рукер.

Новий канал, п’ятниця 2 грудня, 1.25

Засуджений за згвалтування чемпiон свiту з боксу Джеймс (Реймс) опиняeться у в’язницi, де вже 10 рокiв e свiй чемпiон – Монро Хатчiнс (Снайпс). Кримiнальний свiт бажаe знати, хто з цих двох бiйцiв найкращий, i не зупиниться нi перед чим, щоб влаштувати мiж ними двобiй… Жорстка тюремно-боксерська стрiчка мiцного професiонала Хiлла не знайшла у США свого глядача (про що свiдчать результати прокату), однак маe шанс сподобатись любителям подiбних видовищ.

Обговоренню не пiдлягає (Undisputed / Обсуждению не подлежит). США, 2001. Режисер Волтер Хiлл. У ролях: Веслi Снайпс, Вiнг Реймс, Пiтер Фалк, Майкл Рукер.

ICTV, середа 10 вересня, 23.00

Засуджений за згвалтування чемпiон свiту з боксу Джеймс (Реймс) опиняється у в’язницi, де вже 10 рокiв є свiй чемпiон – Монро Хатчiнс (Снайпс). Кримiнальний свiт бажає знати, хто з цих двох бiйцiв найкращий, i не зупиниться нi перед чим, щоб влаштувати мiж ними двобiй… Жорстка тюремно-боксерська стрiчка мiцного професiонала Хiлла не знайшла у США свого глядача (про що свiдчать результати прокату), однак має шанс сподобатись любителям подiбних видовищ.

Зведені брати

Не буду казати за загальноукраїнський, але у львівському кінопрокаті [Віллу Ферреллу->will-ferrell] якось не щастить: чомусь саме його фільми люблять ігнорувати, на відміну від витворів [Адама Сендлера->adam-sandler] чи [Бена Стіллера->ben-stiller], і важко пояснити чому – рівень гумору майже всюди однаковий. Навряд чи це чийсь продуманий зловісний план, але у Львові вже після того, як туди дісталася мережа “Кінопалаців”, не показували ні “Рона Бургунді”, ні “Рікі Боббі”, ні “Леза слави”. Звичайно, з ними можна без проблем ознайомитись іншими шляхами, проте факт залишається фактом. Тому те, що до нас на великий екран допливла нова стрічка Феррелла, – це вже майже сам по собі привід сходити до кіна.

stepb1

Продовжити читання “Зведені брати”