Орлиний зір

Орлиний зір (Eagle Eye / Орлиный глаз). Трилер. США, 2008. Режисер Д. Дж. Карузо. У ролях: [Шиа Ла Беф->shia-la-bef], [Мішель Монаган->michelle-monaghan], [Біллі Боб Торнтон->billy-bob-thornton], [Розаріо Доусон->rosario-dawson], Майкл Чікліс, Ентоні Макі, Етон Ембрі, Ентоні Азізі, Камерон Бойс, Лінн Коен.

eagle-eyex.jpg

Юний нероба Джеррі знаходить у себе в квартирі вибухівку, зброю і хімікати. Йому дзвонить якась жінка і каже, що він повинен робити, якщо хоче залишитись в живих. У той самий час та ж незнайомка дзвонить самотній матері, яка щойно відправила сина у Вашингтон, і вимагає повної покори, інакше дитина загине… Продовжити читання “Орлиний зір”

Пірс Броснан

Пірс Броснан (Pierce Brosnan / Пирс Броснан) народився 16 травня 1953 р. у невеликому містечку Наван в Ірландії. Його батько покинув сім’ю, коли хлопчику був лише рік, а мати невдовзі переїхала до Лондона. Пірса виховувала бабуся. Зі своєю матір’ю Броснан знову возз’єднався, коли йому виповнилось 11: тоді він перебрався до передмістя Лондона і почав відвідувати одну з місцевих шкіл. В 16 років майбутній актор перестав вчитися і пішов працювати у фотостудії. Трохи пізніше він приєднався до театральної трупи “Овальний Дім”.

brosn1.jpg

Продовжити читання “Пірс Броснан”

Мамма Міа

Мамма Міа (Mamma Mia! / Мамма Миа). Мюзикл. США, 2008. Режисер Філліда Ллойд. У ролях: [Меріл Стріп->meril-streep], [Аманда Сейфрід->amanda-seyfreed], [Пірс Броснан->pierce-brosnan], [Колін Фірт->colin-firth], [Стеллан Скарсгард->stellan-scarsgard], Джулі Волтерс, Крістін Баранскі, Домінік Купер.

mamma-mia

Донна (Стріп) – незалежна мати-одиначка, яка збирається видати заміж свою дочку Софі (Сейфрід), яку виростила сама. Намагаючись зрозуміти, хто її справжній батько, Софі запрошує на весілля трьох кандидатів на цю роль – чоловіків з минулого Донни, які вже відвідували цей грецький острів двадцять років тому (Броснан, Фірт та Скарсгард). Продовжити читання “Мамма Міа”

КіноБлог на БлогКемп’08

image Проект КіноБлог бере участь у конкурсі на найпопулярніший тематичний блог.

Подобається наша робота? Тоді, будь-ласка, проголосуйте за нас на сайті Blogcamp CEE 2008.

Право на вбивство

Слід одну річ сказати відразу: дивитись цей фільм тим, хто не знає, хто такі [Пачіно->al-pacino] й [Де Ніро->robert-de-niro], не має жодного сенсу. Для них спостерігати за тим, як два діди бавляться в пістолетики, буде хіба що кумедно. Але оскільки серед постійних відвідувачів кінотеатрів таких небагато, то стрічку цілком можна рекомендувати загалу, хоча й з одним попередженням: незважаючи на легендарні імена, дива чекати не варто.

right1

– Бобе, нас знову немає у списку номінантів.

– А трясця…

Продовжити читання “Право на вбивство”

Колін Фірт

Колін Фірт (Colin Firth / Колин Фирт) народився у Хемпширі, однак через кілька тижнів його батьки, університетські викладачі, вивезли малюка у Західну Африку. Перші чотири роки свого життя майбутній актор провів у Нігерії. “Мої спогади про Африку хаотичні, але дуже яскраві, – розповідає він. – Найбільше запам’ятався африканський хлопчик мого віку. Ми годинами грали разом”. Потім Фірти переїхали до Америки і ціле літо мандрували країною. Навіть повернувшись на батьківщину, вони продовжували переїжджати з місця на місце. Саме тоді Колін твердо вирішив стати актором.

firth

Продовжити читання “Колін Фірт”