Рембо-4: Спогади дитинства

Навряд чи хтось відважиться заперечити, якщо сказати, що у хлопчиків, котрі народились в сімдесятих-вісімдесятих роках минулого століття кумири були чітко визначені. І це не був Юрій Гагарін, Електронік чи піонери-герої з дошки пошани в шкільному коридорі. Ні, фотографії цих людей не можна було знайти в газетах – їх роздруковували алхіміки-фотографи, перезнімаючи та збільшуючи контрабандні закордонні календарі, після чого власник такого знімку чи плакату моментально ставав героєм класу. Звали їх Конан, Рембо та Брюс Лі.

rambo4

Продовжити читання “Рембо-4: Спогади дитинства”

Готика

Готика (Gothika / Готика). США, 2003. Режисер Матьє Кассовіц. У ролях: [Гелі Беррі->halle-berry], [Роберт Дауні-мол.->robert-dawney-jr], [Пенелопа Крус->penelopa-cruz], Чарлз С. Даттон, Бернард Гілл, Доріан Гейрвуд, Джон Керролл Лінч, Бронвен Мантел, Емі Слоан.

1+1, п’ятниця 25 січня, 21.15

Спеціалізація лікаря Міранди Грей (Беррі) – судова медицина. Однієї ночі вона бачить жахливий сон, а прокинувшись, розуміє, що стала пацієнткою у тій самій клініці, де раніше працювала. Нічний жах перетворився на реальність: Міранду звинувачують у вбивстві чоловіка, хоча вона не пам’ятає цього злочину і впевнена, що не скоїла його…

gothika

Продовжити читання “Готика”

Помер Хіт Леджер

Вчора, у вівторок, 22 січня 2008 р., актор [Хіт Леджер->heath-ledger] був знайдений мертвим в своїй нью-йоркській квартирі на Мангеттені. Тіло знайшов домовласник, що зайшов повідомити про прихід масажиста, з яким у актора була призначена зустріч. У поліції схиляються до версії, що причиною смерті стало передозування наркотиками, хоча офіційно про це поки не оголошено.

Роль Джокера у новому фільму про Бетмена, який називається “Темний Лицар”, стала останньою закінченою роботою Леджера в кіно. Зйомки фільму Террі Гилліама, де актор виконував одну з головних ролей, опинилися під загрозою зриву.

Рембо-4

Рембо-4 (Rambo / Рэмбо-4). Бойовик. США, 2008. Режисер Сильвестр Сталлоне. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], Джулі Бенц, Сем Елліот, Метью Марсден, Пол Шульце, Сай Моунг.

rambo_galleryposter.jpg

Втомившись від кровопролиття, Рембо переїжджає до Таїланду. На околиці Бангкоку він ремонтує човни, однак знову бере зброю до рук, коли доводиться рятувати американських місіонерів, яких терористи захопили в заручники. Продовжити читання “Рембо-4”

Спокута

Питання, яке виникне в голові у будь-кого, хто нині переглядає цей фільм, – чи є у нього шанси отримати “Оскар”?

atone

Продовжити читання “Спокута”

Скарби Амазонки

Скарби Амазонки (The Rundown / Сокровища Амазонки). США, 2003. Режисер Пітер Берг. У ролях: [Двейн «Скеля» Джонсон->dwayne-johnson], [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], [Росаріо Доусон->rosario-dawson], [Крістофер Вокен->christopher-walken].

Інтер, понеділок 21 січня, 23.45

Здоровань Бек (Джонсон), який за наказом ватажка мафії «відвідує» його боржників, отримує нове завдання. Він повинен поїхати в амазонські джунглі, у містечко під назвою Пекельне Ельдорадо, і привезти додому сина свого боса – Тревіса (Скотт). Однак ця справа є дуже нелегкою, оскільки Тревіс шукає скарби і допомагає місцевим партизанам…

rundown

Продовжити читання “Скарби Амазонки”