Земне ядро

Земне ядро (The Core / Ядро Земли). США, 2003. Режисер Джон Ейміел. У ролях: [Аарон Екхарт->aaron-ekhart], [Хіларі Свонк->hilary-swank], Чекі Каріо, Стенлі Туччі, Делрой Ліндо, Брюс Грінвуд, Алфре Вудард, Ді Джей Куоллс, Річард Дженкінс.

1+1, неділя 2 листопада, 20.20

Геофізик Джош Кейс (Екхарт) і експерт з ядерної зброї Серж Левек (Каріо) доходять висновку, що причиною катаклізмів у різних куточках Землі є гальмування обертання планети навколо осі. Група терранавтів, до складу якої увійшли троє вчених та двоє військових, повинна досягнути центра Землі і влаштувати вибух, який підштовхне ядро…

core1

Продовжити читання “Земне ядро”

Тупий та ще тупіший

Тупий та ще тупіший (Dumb & Dumber / Тупой и еще тупее). США, 1994. Режисер Пітер Фареллі. У ролях: [Джим Керрі->jim-carrey], Джеф Денієлс, [Лорен Холлі->loren-holly], Террі Гарр, Майк Старр.

ICTV, субота 1 листопада, 16.20

Двоє недоумків, Гаррі (Денієлс) та Ллойд (Керрі), вирушають у подорож, щоб повернути вродливій жінці (Холлі) валізку з грошима. Ллойду здалося, що красуня загубила її, хоча насправді вона залишила для злочинців викуп за чоловіка… Можна взагалі не переказувати сюжет цієї стрічки – він все одно не має ніякого значення. Головне – це кількість тупуватих, тупих та ще тупіших жартів, які вигадали брати Фареллі і охоче виконали Керрі з Денієлсом. Деякі з них смішать – переважно ті, що з категорії дуже “чорного” гумору, наприклад, сліпий хлопчик з безголовою папужкою. Картина мала несподіваний успіх у прокаті і стала для американської комедії великим кроком на шляху до місця, де вона знаходиться зараз.

Тіло жінки

Тіло жінки (Big Squeeze / Тело женщины). США, 1996. Режисер Маркус Де Леон. У ролях: [Лара Флінн Бойл->lara-flynn-boyl], Пітер Добсон, Денні Нуччі, Лука Берковічі.

ENTER-фільм, п’ятниця 31 жовтня, 21.00

Бейсболіст приховав від дружини (Бойл) велику страховку за травму. Дізнавшись про це, жінка наймає афериста, щоб він допоміг їй відвоювати потрібну суму… Скромна комедійна мелодрама з елементами містики.

Макс Пейн

Чергове свідчення того, що жанри з часом еволюціонують. Вас дивує шлях, який кінокомікс пройшов від “Бетменів” [Тіма Бертона->tim-burton] до [“Темного Лицаря”->dark-knight] [Кріса Нолана->christopher-nolan]? А як тоді щодо екранізацій комп’ютерних ігор, які починались з “Вуличного бійця” та “Мортал Комбат”, а зараз дають нам [“Сайлент Гілл”->silent-hill] та [“Макса Пейна”->max-payne]?

maxpayne1

Продовжити читання “Макс Пейн”

Мадагаскар-2: Втеча до Африки

Мадагаскар-2: Втеча до Африки (Madagascar 2: Escape 2 Africa / Мадагаскар-2: Побег в Африку). Анімаційний фільм / комедія. США, 2008. Режисери Том Макграт та Ерік Дарнелл. Ролі озвучують: [Бен Стіллер->ben-stiller], Саша Берон Коен, Дейвид Швіммер, [Кріс Рок->chris-rock], Джада Пінкетт-Сміт.

madagascar2

Лев Алекс, зебра Марті, бегемотиха Глорія і жираф Мелман вирішують, що їм набридло сповнене небезпек життя на Мадагаскарі, і тікають з острова. Полагодження розбитого літака вони доручають пінгвінам. Щойно злетівши, уся компанія приземлюється у самому центрі африканських саван… Продовжити читання “Мадагаскар-2: Втеча до Африки”