Зубастики-2

Зубастики-2 (Critters 2 / Зубастики-2). США, 1986. Режисер Мік Гарріс. У ролях: Скотт Граймс, Дон Кіт Оппер, Лайана Кертіс, Терренс Манн, Баррі Корбін.

ICTV, неділя 16 листопада, 23.45

Хижі космічні зубастики повертаються з метою продовжити улюблену справу, а саме поїсти. Пройшли два роки з того часу, як мерзенні істоти вперше тероризували містечко Гроверз Бенд, змусивши родину фермерів Браунів поїхати геть. Однак юний Бред Браун (Граймс) повертається вчасно. Яйця, які встигли відкласти перші зубастики, полопалися, і на містечко попрямувала нова армія волохатих кульок з зубами. На щастя, троє мисливців за нагородами Уг, Лі та Чарлі вчасно прилітають з космосу, щоб протистояти монстрам-ненажерам… Перші “Зубастики” намагалися експлуатувати успіх популярних «Гремлінів», але стрічка була не настільки цікава і дотепна. Фільм все ж таки знайшов свого глядача, і невдовзі з’явилося три його продовження. Друга частина ще слабша за першу. Наступні дві серії знімалися спеціально для відео і не виходили в широкий прокат.

Аннет Бенінг

Аннет Бенінг (Annette Bening / Аннет Бенинг) народилась 29 травня 1958 р. у маленькому містечку Топека (штат Канзас). Її батьки досі живуть у Сан-Дієго, куди сім’я переїхала, коли майбутній актрисі було сім років. Мати Бенінг була співачкою у церковному хорі, а батько – страховим агентом. Крім Аннет в сім’ї було ще двоє старших братів – Бред та Байрон. У дитинстві дівчина була дуже щирою і дружньою, але сором’язливою. Акторську освіту вона отримала у коледжі Меса в Сан-Дієго і завершила її в університеті Сан-Франциско.

bening

Продовжити читання “Аннет Бенінг”

В ім’я короля

В ім’я короля (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale / Во имя короля). Німеччина-США-Канада, 2007. Режисер Уве Болл. У ролях: [Джейсон Стетем->jason-statham], [Рей Ліотта->ray-liotta], Берт Рейнольдс, [Лілі Собєскі->lili-sobieski], [Клер Форлані->clair-forlani], Джон Ріс-Дейвіс.

1+1, п’ятниця 14 листопада, 21.15

У країні, де йде війна між злим Геллієном та шляхетним королем Конрейдом, головний герой (Стетем) вирушає у мандри, щоб знайти свою викрадену дружину і помститись за вбитого сина, однак він далеко не все знає про себе… Режисер стабільно провальних фільмів за мотивами різних відеоігор Уве Болл не зрадив свої смаки і створив точнісінько те саме, що від нього й очікували, накравши потроху з різних більш успішних стрічок і запросивши якимось чином відомих акторів. Для Стетема картина точно не стала кроком вперед.

Жінки

Жінки (The Women / Женщины). Комедія / мелодрама. США, 2008. Режисер Даян Інгліш. У ролях: [Мег Раян->meg-ryan], [Аннетт Бенінг->annette-bening], [Єва Мендес->eva-mendes], Дебра Месінг, Джейд Пінкетт-Сміт, Кендіс Берген, Бетт Мідлер, Клоріс Лічмен, Керрі Фішер, Дебі Мазар.

women

Мері Кейнс (Раян) несподівано стикається з одвічною дилемою невірного чоловіка. Знайомі жінки відразу приходять їй на допомогу, і найбільше з усіх старається найкраща подруга Мері Сілві Фаулер (Бенінг) – енергійна редактор журналу. Однак саме Сілві зраджує подругу. Продовжити читання “Жінки”

Посланці

Посланці (The Messengers / Посланники). США, 2007. Режисери Оксид Пан та Денні Пан. У ролях: Крістен Стюарт, Ділан Макдермотт, Пенелопа Енн Міллер, Джон Корбетт, Дастін Мілліган.

1+1, середа 12 листопада, 23.05

Родина переїздить з Чикаго на віддалену ферму. Невдовзі 16-річна Джесс розуміє, в який кошмар потрапила: вона та її молодший брат бачать жахливих привидів, яких більше ніхто не помічає… Перший американський проект культових азіатських режисерів братів Пан, який спродюсував Сем Реймі, розчарував багатьох їх фанів, як і їх нещодавній римейк власної стрічки “Небезпечний Бангкок”.

Квант милосердя: Не той Бонд

Перед оцінкою нової, двадцять другої серії “бондіани” варто розставити усі крапки над “і” для запобігання можливим непорозумінням. Втім, крапка буде лише одна – Джеймс Бонд помер після сердцевого нападу, ускладненого інсультом, який трапився з ним того дня, коли його основний ворог у вигляді КДБ пішов в небуття разом з державою, якій він служив. Поціновувачі “класичної бондіани” пам’ятають останнього справжнього Бонда у виконанні Тімоті Далтона, котрий з’явився 1989 року у фільмі “Ліцензія на вбивство” режисера Джона Глена – того самого, який створив цілих п’ять фільмів серіалу. Після того ми не бачили Бонда, фільми про пригоди якого раніше виходили кожен другий рік, цілих шість років. А потім в чиюсь світлу голову прийшла ідея надурити фанатів, підсовуючи їм псевдо-Бонда, який поступово буде змінюватись в щось абсолютно нове, відповідно до нових реалій світової політики.

kvnt

Продовжити читання “Квант милосердя: Не той Бонд”

Останній круїз

Останній круїз (Final Voyage / Последний круиз). США, 1999. Режисер Джей Ендрюс. У ролях: Ділан Волш, Айс Ті, Еріка Еленіак, Клаудіа Крістіан, Рік Дакомман.

НТН, понеділок 10 листопада, 19.25

Лайнер “Британік” було створено корпорацією для розкішних круїзів. Під час першого рейсу корабель захоплюють терористи. У перестрілці куля потрапляє у бак, відбувається вибух і починається паніка… Звичайний фільм-катастрофа, знятий навіть без суперзірок і дуже далекий від класики жанру на кшталт “Пекла у небі” чи “Землетрусу”.