Солдат Джейн

Солдат Джейн (G. I. Jane / Солдат Джейн). США, 1997. Режисер [Рідлі Скотт->ridley-scott]. У ролях: [Демі Мур->demi-moor], [Вігго Мортенсен->viggo-mortensen], Енн Бенкрофт, Скотт Вілсон, Джейсон Бег, Люсінда Дженні.

Новий канал, неділя 23 листопада, 17.00

Лейтенант військової розвідки Джордано О’Ніл (Мур), яка займалась переважно аналізом і розробкою, отримує направлення на елітну програму підготовки “морських котиків”. Звичайно ж, їй всіляко заважатимуть недалекі й заздрісні чоловіки, але солдат Джейн подолає всі труднощі… Мур дійсно вклала у роль багато зусиль, але результат – лише досить середня розвага, якій далеко до найкращих фільмів Скотта.

Жінки

У наші часи, в далекій-далекій галактиці, бушували… жінки. Самі жінки. Чоловіків там не було – принаймні в кадрі. Приблизно таке враження залишає фільм.

women

Продовжити читання “Жінки”

Американські гірки

Американські гірки (Switchback / Американские горки). США, 1997. Режисер Джеб Стюарт. У ролях: [Денніс Квейд->dennis-quaid], [Денні Гловер->danny-glover], Джаред Лето, Тед Лівайн, Вільям Фіхтнер, Р. Лі Ермі.

ICTV, четвер 20 листопада, 23.00

Більше року агент ФБР Френк Лагрос (Квейд) переслідував серійного вбивцю. Коли ж він наблизився до мети, маніяк зробив хитрий хід: викрав сина агента, і того відсторонили від справи, яка стала для нього особистою. Однак Френк продовжує пошуки… Непоганий трилер, де особу вбивці вгадати трохи складніше, ніж звичайно, ефектні трюки (Квейд запевняє, що їх робили самі актори) і несподівана роль для Гловера.

Венсан Кассель

Венсан Кассель (Vincent Cassell / Венсан Кассель) народився 23 листопада 1967 р. на Монмартрі в сім’ї знаменитого актора Жан-П’єра Касселя. Зазвичай такі діти вже в п’ять років виходять на сцену, але Венсан анітрохи не проявляв цікавості до акторства. Після розлучення батьків він жив з матір’ю, наполовину єврейкою, наполовину італійкою, вихованою в релігійних традиціях Корсики. Вона віддала сина у католицьку школу, однак як тільки Кассель почав дорослішати, він показав свій справжній характер: до 13 років неодноразово здійснював дрібні крадіжки і навіть намагався вкрасти машину. Проте у поліцейській дільниці його знали ще й як хлопця, який може розсмішити під час складання протоколу. Венсан три роки намагався робити кар’єру циркового акробата, а потім перебрався за океан, у Нью-Йорк. Для того, щоб оплачувати оренду квартири, він вдавав з себе статую на людних алеях, натерши тіло крейдою.

cassel1

Продовжити читання “Венсан Кассель”

Зразковий самець

Зразковий самець (Zoolander / Образцовый самец). США, 2001. Режисер Бен Стiллер. У ролях: Бен Стiллер, Овен Вiлсон, Вiлл Фаррелл, Крiстiн Тейлор, Мiла Йовович, Джеррi Стiллер, Джон Войт, Вiнс Вон, Бiллi Зейн, Крiстiан Слейтер, К’юба Гудiнг-молодший, Стiвен Дорф.

Iнтер, понедiлок 9 сiчня, 22.15

Супермодель Дерек Зуландер (Стiллер) – секс-символ, мiльйонер та самозакоханий дурник. Вiн тричi ставав “моделлю року” i був упевнений, що завоюe цей титул вчетверте, проте поступився молодшому колезi (Вiлсон). Пiсля невдалоi спроби повернутися до своei родини Дерек виявляeться вплутаним у змову з метою вбити прем’eр-мiнiстра Малайзii…

“Зразковий самець” (справжня назва фiльму – “Зуландер”) – це бенефiс Стiллера (“Знайомство з батьками”), хоча для своei черговоi комедii режисер та виконавець головноi ролi зiбрав надзвичайний акторський ансамбль. Дерека Зуландера комiк вигадав у 1996 р. i довго думав, що його iдея залишиться звичайним жартом. “Я хотiв, щоб хтось зняв цю стрiчку, але так i не знайшов постановника, тому сам узявся до режисури”, – каже Стiллер. Картина досить дотепно висмiюe iндустрiю моди, хоча витонченим ii гумор назвати не можна. У прокатi США фiльм зiбрав 44 млн. доларiв.

Зразковий самець (Zoolander / Образцовый самец).  США, 2001. Режисер [Бен Стiллер->ben-stiller]. У ролях: [Бен Стiллер->ben-stiller], [Овен Вiлсон->owen-wilson], [Вiлл Фаррелл->will-farrell], Крiстiн Тейлор, [Мiла Йовович->milla-jovovich], Джеррi Стiллер, [Джон Войт->john-voght], [Вiнс Вон->vince-vaughn], [Бiллi Зейн->billy-zane], Крiстiан Слейтер, [К’юба Гудiнг-молодший->cuba-gooding-jr], [Стiвен Дорф->steven-dorf].

Новий канал, вівторок 18 листопада, 22.25

Супермодель Дерек Зуландер (Стiллер) – секс-символ, мiльйонер та самозакоханий дурник. Вiн тричi ставав “моделлю року” i був упевнений, що завоює цей титул вчетверте, проте поступився молодшому колезi (Вiлсон). Пiсля невдалої спроби повернутися до своєї родини Дерек виявляється вплутаним у змову з метою вбити прем’єр-мiнiстра Малайзiї…

“Зразковий самець” (справжня назва фiльму – “Зуландер”) – це бенефiс Стiллера ([“Знайомство з батьками”->meet-the-parents]), хоча для своei черговоi комедii режисер та виконавець головноi ролi зiбрав надзвичайний акторський ансамбль. Дерека Зуландера комiк вигадав у 1996 р. i довго думав, що його iдея залишиться звичайним жартом. “Я хотiв, щоб хтось зняв цю стрiчку, але так i не знайшов постановника, тому сам узявся до режисури”, – каже Стiллер. Картина досить дотепно висмiює iндустрiю моди, хоча витонченим ii гумор назвати не можна. У прокатi США фiльм зiбрав 44 млн. доларiв.

Сукупність брехні

Сукупність брехні (Body of Lies / Совокупность лжи). Шпигунський трилер. США, 2008. Режисер [Рідлі Скотт->riddley-scott]. У ролях: [Леонардо Ді Капріо->leonardo-di-caprio], [Рассел Кроу->russel-crow], Голшифту Фарахані, Марк Стренг, Оскар Айзек.

body

Роджер Ферріс (Ді Капріо) – найкращий агент американської національної розвідки. Під час виконання завдань його життя часто залежить від голосу на іншому кінці засекреченої телефонної лінії – ветерана ЦРУ Еда Гоффмана (Кроу), який дистанційно керує військовими операціями за допомогою портативного комп’ютера. Продовжити читання “Сукупність брехні”