Історія Попелюшки

Історія Попелюшки (A Cinderella Story / История Золушки). США, 2004. Режисер Марк Росман. У ролях: [Хіларі Дафф->hilary-duff], Дженніфер Кулідж, Чед Майкл Мюррей, Реджина Кінг, Ден Бірд, Джулі Гонзало, Джин Шей, Андреа Авері, Маделін Зіма, Мері Пет Глісон, Пол Родрігес, Віп Хаблі.

1+1, неділя 28 грудня, 20.20

Саманта Мартін (Дафф) після смерті батька живе разом зі злою мачухою та двома її вередливими дочками. Вона знайомиться через Інтернет з хлопцем, який виявляється найпопулярнішим парубком міста й капітаном шкільної футбольної команди… Продовжити читання “Історія Попелюшки”

Кеті Бейтс

Кеті Бейтс (Kathy Bates / Кэти Бейтс), вона ж Кетлін Дойл Бейтс народилась 28 червня 1948 р. у Мемфісі (штат Теннессі). З раннього дитинства вона мріяла стати актрисою і виступати на сцені. В усі часи Бейтс підтримували її батьки – домогосподарка Берті Кетлін та інженер-механік Ленгдон Дойл Бейтс. Прадід Кеті був іммігрантом, який прибув до Америки з Ірландії. Сім’я актриси була дуже дружньою та освіченою. Батьки піклувались про дочку, віддавши її у дуже добру середню школу Мемфісу. Після її закінчення Кеті вступила до університету, де вперше випробувала свої здібності у студентському драматичному гуртку. У 1970 р. Бейтс переїхала у Нью-Йорк, де почала активну творчу діяльність. Вона грала на сцені з 1973 р., однак перший успіх їй принесла роль у виставі “Злочини серця” (1978).

bates1

Продовжити читання “Кеті Бейтс”

Ударна хвиля

Ударна хвиля (Shockwave / Ударная волна). США, 2005. Режисер Джим Вайнорскі. У ролях: Джо Ландо, Майкл Дорн, Александра Пол, Джошуа Кокс.

ICTV, четвер 25 грудня, 23.00

Літак, який перевозив надсекретних військових роботів, розбивається на острові у Тихому океані. Смертельні машини надзвичайно небезпечні, тому уряд відправляє на острів загін спецназу. А у цей час на острів сідає гелікоптер грабіжників банку…

Серця в Атлантиді

Серця в Атлантиді (Hearts in Atlantis / Сердца в Атлантиде). США, 2001. Режисер Скотт Хікс. У ролях: Ентоні Хопкінс, Антон Єльцин, Хоуп Дейвіс, Міка Бурем, Дейвід Морз, Алан Тудік, Том Бауер, Селія Вестон, Адам Лефевр, Вілл Ротхаар, Тіммі Рейфснайдер, Сара Хемілтон.

1+1, субота 4 березня, 1.20

Фотограф Боббі Гарфілд (Морз) приїздить на похорон давньої знайомої у місто, де пройшло його дитинство, і згадує літо, яке назавжди змінило його життя. Того літа 10-річний Боббі познайомився з Тедом Бротіганом (Хопкінс) – добрим і таємничим чоловіком, котрий вмів читати чужі думки і намагався сховатися від зловісних «людей у чорному»…

Серця в Атлантиді (Hearts in Atlantis / Сердца в Атлантиде). США, 2001. Режисер Скотт Хікс. У ролях: [Ентоні Хопкінс->anthony-hopkins], Антон Єльцин, Хоуп Дейвіс, Міка Бурем, Дейвід Морз, Алан Тудік, Том Бауер, Селія Вестон, Адам Лефевр, Вілл Ротхаар, Тіммі Рейфснайдер, Сара Хемілтон.

К1, середа 24 грудня, 22.00

Фотограф Боббі Гарфілд (Морз) приїздить на похорон давньої знайомої у місто, де пройшло його дитинство, і згадує літо, яке назавжди змінило його життя. Того літа 10-річний Боббі познайомився з Тедом Бротіганом (Хопкінс) – добрим і таємничим чоловіком, котрий вмів читати чужі думки і намагався сховатися від зловісних «людей у чорному»…

Продовжити читання “Серця в Атлантиді”

Чотири Різдва

Різдво, запевняє ця комедія, – це чудовий привід згадати, що у тебе є родичі, якими б надокучливими, неуспішними і божевільними вони не були. Потім про них можна забути і далі жити власними проблемами, але кілька днів доведеться провести у пеклі. Що поробиш – Різдво.

fourchr

Продовжити читання “Чотири Різдва”