Пітер Пен

Пітер Пен (Peter Pan / Питер Пэн). США, 2003. Режисер П. Дж. Хоган. У ролях: Джейсон Айзак, Джеремі Самптер, Рейчел Хард-Вуд, Олівія Вільямс, Людівін Саньє, Річард Брайрс, Лінн Редгрейв, Джеффрі Палмер, Гаррі Ньюелл, Карсен Грей, Теодор Честер, Патрік Гуч.

Інтер, неділя 17 лютого, 12.20

Пітер Пен – хлопчик, який вміє літати і живе у казковій країні Неверленд. В Англії він знайомиться з дівчинкою Венді та її братами Джоном і Майклом і запрошує їх до своєї країни. Там на героїв чекають пригоди й сутички з безжалісним Гаком, капітаном піратів… Продовжити читання “Пітер Пен”

Гнів

Гнів (Man on Fire / Гнев). США, 2004. Режисер [Тоні Скотт->tony-scott]. У ролях: [Дензел Вашингтон->denzel-washington], [Дакота Фаннінг->dukota-funning], [Крістофер Вокен->christopher-walken], Марк Ентоні, Рада Мітчелл, Джанкарло Джанніні.

ICTV, субота 16 лютого, 20.00

Колишній американський солдат Крізі (Вашингтон), який живе у Мехіко, отримує запрошення від армійського друга (Вокен): йому пропонують стати охоронцем 10-річної дочки місцевого багатія. Коли дівчинку викрадають, Крізі починає жорстоко мстити… Продовжити читання “Гнів”

Якось у Мексиці

Якось у Мексиці (Once Upon a Time in Mexico / Однажды в Мексике). США, 2003. Режисер [Роберт Родрігес->robert-rodrigues]. У ролях: [Антоніо Бандерас->anthonio-banderas], [Джонні Депп->johnny-depp], [Віллем Дефоу->willem-dafoe], [Селма Хаєк->selma-haek], [Міккі Рурк->mickey-rork], Педро Армендаріс, Рубен Блейдс, [Єва Мендес->eva-mendes], Марко Леонарді, Енріко Іглесіас, Чіч Марін.

1+1, п’ятниця 15 лютого, 21.15

Мандрівного музиканта зі зброєю у футлярі з-під гітари (Бандерас) наймає агент ЦРУ Сендс (Депп), щоб вбити генерала Маркеса, який у змові з місцевим наркобароном (Дефоу) готує замах на президента Мексики. Сендсу потрібно прибрати генерала лише після того, як той знищить президента, проте у музиканта особисті рахунки з Маркесом…

once-mexico

Продовжити читання “Якось у Мексиці”

Куди зникають фільми?

За останні тижні Міністерство культури України відмовило у видачі дозволу на прокат кільком фільмам, які з успіхом йдуть у світовому прокаті. Наказ Мінкультури від 18 січня заборонив Державній службі кінематографії видавати дозвіл на поширення і демонстрування фільмів, не дубльованих українською.

Першою жертвою стала французька комедія [“Астерікс на Олімпійських іграх”->asterix-3], яка мала вийти у прокат 30 січня, другою – фантастична стрічка [“Я – легенда”->i-am-legend-ann], чия довгоочікувана прем’єра так і не відбулась 7 січня. Продовжити читання “Куди зникають фільми?”

Де моя тачка, чувак?

Де моя тачка, чувак? (Dude, Where’s My Car? / Чувак, где моя машина?). США, 2000. Режисер Денні Лейнер. У ролях: Ештон Катчер, Шон Вільям Скотт, Крісті Свонсон, Дженніфер Гарнер.

Новий канал, вівторок 13 червня, 21.20

Двоє молодих бовдурів прокидаються вранці і не можуть зрозуміти, куди поділась машина одного з них. Хлопці добре погуляли і нічого не пам’ятають про вчорашній вечір. До того ж якісь мафіозні типи вимагають у них гроші. Потім виявляється, що до справи причетні ще й інопланетяни… Хоча стрічка залишається зразком дебільного різновиду американського гумору, “інтелектуальність” головних персонажів інколи викликає просто нестримний сміх. Чого лише вартий хвилинний діалог на тему “Чувак, де моя тачка?” – “Де твоя тачка, чувак?”

Де моя тачка, чувак? (Dude, Where’s My Car? / Где моя тачка, чувак?). США, 2000. Режисер Денні Лейнер. У ролях: [Ештон Катчер->ashton-kutcher], [Шон Вільям Скотт->sean-william-scott], Крісті Свонсон, [Дженніфер Гарнер->jennifer-garner].

Новий канал, середа 13 лютого, 22.20

Двоє молодих бовдурів прокидаються вранці і не можуть зрозуміти, куди поділась машина одного з них. Хлопці добре погуляли і нічого не пам’ятають про вчорашній вечір. До того ж якісь мафіозні типи вимагають у них гроші. Потім виявляється, що до справи причетні ще й інопланетяни… Хоча стрічка залишається зразком дебільного різновиду американського гумору, “інтелектуальність” головних персонажів інколи викликає просто нестримний сміх. Чого лише вартий хвилинний діалог на тему “Чувак, де моя тачка?” – “Де твоя тачка, чувак?” До того ж це суворий життєвий урок на тему “Як важливо дивитись канал про життя тварин”.

Червоний дракон

Червоний дракон (Red Dragon / Красный дракон). США, 2002. Режисер [Бретт Ратнер->brett-ratner]. У ролях: [Ентоні Хопкінс->anthony-hopkins], [Едвард Нортон->edward-northon], [Ралф Фіннес->ralph-fienness], [Харві Кейтел->harvey-kaitel], [Емілі Вотсон->emily-watson], Мері-Луїз Паркер, [Філіпп Сеймур Хоффман->philip-seymour-hoffman], Ентоні Хелд, Білл Дюк, Азура Скай, Стенлі Андерсон.

ICTV, вівторок 12 лютого, 23.00

Поліція та ФБР безуспішно намагаються вистежити серійного вбивцю, який називає себе «Червоним Драконом» (на честь картини Вільяма Блейка). Зрозуміти логіку нелюда, котрий вбиває цілі сім’ї, може лише інший жахливий маніяк, тому агент ФБР Вілл Грем (Нортон) звертається по допомогу до злого генія – доктора Ганнібала Лектера (Хопкінс)…

rdragon

Продовжити читання “Червоний дракон”