Астерікс на Олімпійських іграх

Нашвидку перекладений і переозвучений Олімпієць-Астерікс нарешті вийшов на наші екрани – і непогано звучить, варто було кілька тижнів почекати.

ast

Продовжити читання “Астерікс на Олімпійських іграх”

Помста

Помста (Passionate Revenge / Страстное отмщение). США, 1996. Режисер Фред Олен Рей. У ролях: Пол Майкл Робінсон, Шон О’Браєн, Дженна Боднер, Джефф Ректор.

Інтер, четвер 21 лютого, 23.45

Бізнесмен у командировці зацікавився молодою жінкою, і між ними виник роман. Повернувшись додому, герой дізнається про вражаючий збіг: жінка виявляється новою нянею його дитини…

Джон Рембо

На екрани повертається чергова кіноікона 80-х. За останні роки це відбувається не вперше і далеко не востаннє, і найперше питання, яке викликає така подія, – а чи варто було повертатись. Після перегляду відповідь впевнено схиляється у бік позитивний.

rambox1

Продовжити читання “Джон Рембо”

Точка обстрілу

Точка обстрілу (Vantage Point / Точка обстрела). Трилер. США, 2008. Режисер Піт Тревіс. У ролях: [Денніс Квейд->dennis-quade], Метью Фокс, [Форест Вітекер->forest-witeker], [Вільям Херт->william-hurt], [Сігурні Вівер->sigurni-wiver].

point

Президент Сполучених Штатів (Херт) прибуває в Іспанію, щоб виступити з важливим зверненням з питання тероризму. Коли він підходить до трибуни, з натовпу лунає постріл – і президент падає. Вісім незнайомих один з одним людей, оцінюючи події з власної точки зору, намагаються відтворити справжні обставини замаху. Продовжити читання “Точка обстрілу”

Денніс Квейд

Денніс Квейд (Dennis Quaid / Деннис Куэйд) народився у 1954 р. у Х’юстоні (штат Техас) у сім’ї інженера-електрика. Його бабуся часто влаштовувала сімейні вистави, завдяки яким Денніс та його старший брат Ренді зацікавились акторством. Коли Деннісу було 14, 17-річний Ренді вже виступав з комедійними номерами у мюзик-холлі Х’юстона. Після того, як старший брат знявся у чудовому фільмі «Останній кіносеанс» (1971), Квейд вирішив теж стати професійним актором.

quaid

Продовжити читання “Денніс Квейд”